Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna_córcia

OPIEKA PALIATYWNA

Polecane posty

Gość smutna_córcia

mam pytanie bardzo dla mnie wazne... tata w tej chwili przebywa w szpitalu stwierdzono u niego raka z przerzutami niestety nie ma juz ratunku wiem ze w tej chwili otrzymuje silne leki i sterydy ktore polepszaja jego stan... ale gdy szpital go wypisze czy my sami musimy je kupowac ? nie stac nas na tak drogie leki boje sie ze tata bedzie cierpial bo nie bedziemy potrafili mu pomoc... czy taka opieka i leki sa platne czy w jakims stopniu refundowane ? blagam o odpowiedz

Gość sewerynnn
czesc jest płatna a czesc darmowa ale to bedzie wiedział lekarz prowadzacy albo NFZ,nie raz tez pisze sie pismo do NFZ z prosba o refundacje...

Gość część z nich tak
np. encorton, ale jak już z innymi środkami to na szczęście nie mam pojęcia, mam nadzieję że tak. Poszukaj w internecie, na niektórych stronach są takie jakby wirtualne recepty, które wypełniając zaznacz, że tata jest uprawniony do zniżki (bo pewnie tak mu się będzie należała). Trzymajcie się.

Gość smutna_córcia
dziekuje ... to bardzo trudne... w ciagu 3 tyg sie okazalo ze jest tak bardzo chory... on nadal nie wie niewiem jak to przezyje niewiem co dalej...