Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sandra21

Ukochany a jego eks

Polecane posty

Hej! Jestem w sytuacji w której sama nie potrafię się odnaleźc. Jestem w związku od ponad roku, bardzo kocham swojego partnera ale jest jedno "ale". Otóż mimo iż on na każdym kroku powtarza mi że mnie kocha ja mam wątpliwości. Chodzi bowiem o jego byłą. Ma on z nią dziecko, wiem również że była jego wielką miłością i to ona z nim zerwała. Zauważyłam że on mnie okłamuje, bardzo często znajduję pamiątki po niej, są to fotki, bielizna, błyszczyki itp. sto razy robiłam o to awanture, prosiłam żeby wszystko pousuwał. ostatnio zagroziłam nawet że od niego odejde jeśli jeszczeraz cos znajde no i...znalazłam, widocznie nic nie zrobił sobie z mojej ostatniej szansy a mimo to nie wiem co robic...kocham go, myśle ze on mnie rownież ale obawiam się że mimo iz sie zapiera że nigdy by do niej nie wrocił to mam wrażenie że mogłaby go odzyskac jakby chciała...czytałam jego pamiętnik...i wiem że jest diametralna rożnica w tym jak traktował ją a jak mnie. Sama nie wiem co robic...z jednej strony bym to zakończyła a z drugiej strony wiem że bede cierpiec bo bardzo sie zaangazowałam...ale karmic się złudnym szczęściem? to też nie dobrze...doradzcie prosze!!!

szczera rozmow, powiedz mu to wszystko co tutaj nam napisalas. jesli tego nie uczynisz i faktycznie nie zdolasz z nim szczerze pogadac bedzie gorzej. facet bedzie myslal ze caly czas ma ciebie ale tak czy siak pogrywac z inna sobie moze.

Gość no ale z czytaniem pamietnika
to juz na prawde przegiecie. Gdyby zrobil to moj facet to niestety nie potrafilabym juz z nim byc. Nie rob tego dziewczyna, niszczysz wszystko ta zazroscia, jak Ci na nim zalezy to odpusc, badz po prostu szczesliwa ze jestes z nim. A on ,jesli bedzie chcial wroccic do bylej to niestety to zrobi tak wiec ciesz sie z tego co masz a nie popyhaj go w ramiona eks swoim glupim zachowaniem i awanturami. Zycze powodzenia :)