Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

1200 postów dziennie

oszuści na allegro wykorzystują tragedie w smoleńsku niedajcie sie nabrać

Polecane posty

Gość poproszę o wytłumacznie
Możesz mi debilu wytłumaczyć gdzie tu oszustwo? Że sprzedaje drożej niż kupił? Nie chcesz, to nie kupuj. Ale nie nazywaj sprzedawców oszustami, lewaczku.

Gość eric a co uważasze że to kicha
naciąganie to jest na pewno, a ty krzykaczu idź wypij mleczko i spać, a nie jad wkoło rozlewasz 🖐️

mój post był do pomarańczy jakby co

Gość 2468
spryciarz i tyle;) ja tez nie wiem jakie tu widzisz oszustwo? pani w sklepie tez cie oszukuje bo sprzedaje drożej niż kupiła w hurtowni?

Gość bzdury opowiadasz 1200 postów
aż żal czytać :o

Nie, nie jest oszustwem. Na wolnym rynku możesz sprzedawać za ile ci się podoba. Chcesz to zacznij sprzedawać taniej, podbierzesz mu klientów.

Gość bzdury opowiadasz 1200 postów
widać że tęsknisz za PRLem, gdzie taki handel nazywany był spekulacją

Gość ..kull
"sprzedawanie czegoś 2 razy drożej niż wynosi jego wartości nie jest oszustwem" jasne że nie jest! jak ktos chce wydac tyle kasy na samolocik i nie chce mu sie poszukać tańszych ofert to jego sprawa i strata:D rzeczy sa warte tyle ile ktos chce za nie zaplacić🖐️

to jest żydostwo co robi ten allegrowicz 🖐️

Gość co wy tak krytykujecie autora
pokazuje ile warte jest to cacko moze oszustwem to nie jest, ale intencje autora były dobre

Gość CCC...
Ja pierdolę.

Gość 00101010010101
masa rzeczy na allegro ma takie albo i wieksze przebicie jakby sie doszukiwać;) ludzie np masowo wykupują lepsze ubrania w lumpeksach na wage i sprzedaja z duzym zyskiem na allegro tu sie niektorzy doszukuja kontrowersji bo to święty samolot prezydencki:o

Gość nie nooooo
1200 postów dziennie>> poprostu żal ci dupe ściska, że zamiast ty zarabiać , zarabia ktoś inny :D kutafon

1200 postów dziennie: Żałosny jesteś gościu. Napiszesz do Urzędu Ochrony Konsumentów, że sprzedawca sprzedaje towar po zbyt dużej, według ciebie, cenie? Wrzuć później to pismo, to się wszyscy pośmiejemy. Na allegro też nic nie zdziałasz. Przedsprzedaż(jeśli o to ci chodzi) jest na allegro dozwolona, o ile poda się dokładną datę realizacji, a sprzedawca to zrobił.

a ja juz myslałem, że na allegro można kupić pamiątki po ofiarach... a tu zwykły samolocik do sklejania :-o

Gość 2kokony
też myslalem że ktoś handluje jakimis znaleziskami z miejsca katastrofy:o a tu.. plastikowy samolocik:D w dodatku oszust jest oszustem bo sprzedaje z zyskiem:D

Gość oczywiście, że tak
Jak najbardziej zgadzam się. Jakiś nieociosany zdzierca, chciałby z niczego mieć wielkie pieniądze. Oszust jawny..... jak nic!! Mam nadzieję, że wcześniej czy później się ostro przejdzie na swojej chciwości. Tfu, tfu ..... nie znoszę pazerstwa!!!

Gość to zdumiewajace ile jest
To zrobiłaś sobie reklamę żeś głupia :D Gdzie tu oszustwo bo ja nie widzę :D ? Swoją drogą narażasz się na proces nazywając go oszustem, to zwykłe pomówienie jest.Co do gościa to jak urząd skarbowy go znajdzie to zdecydowanie więcej zapłaci niż zarobił, więc nie ma czego zazdrościć. Zamiast się błaźnić wklej te linki osobie, która szukała pół godziny temu pomysłu na biznes :P zrobisz coś pożytecznego mimo swojej głupoty.

Gość to zdumiewajace ile jest
O więcej głosów jest za tym, że to oszust, bo zarabia :D ale jaja :D Współczuję waszemu pracodawcy puścicie go z torbami wcześniej czy później.