Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego tak jest

jak oglądam te chore dzieci z fundacji to łzy mi się cisną i serce pęka!gdzie...

Polecane posty

Gość dlaczego tak jest

...gdzie jest sprawiedliwość na tym świecie pytam? :( to takie przykre...gdybym tylko mogła uleczyłabym je wszystkie! tak mi przykro...mieć zdrowe dziecko to największe szczęście jakie może być dla kobiety! to taka moja refleksja...

właśnie oglądam z synem ekspres reporterów o chorym małym chłopczyku i moj syn mówi tak :mamus to jest nieszczęście a nie to,ze nie ma sie mp4 czy nowego roweru prawda??? i płaczemy oboje

A na co są chore:classic_cool:?Ja myślę że wiele jest chorych przez konowałów:P.Ale wiele można łatwo wyleczyć jak się wie to co ja:classic_cool:.ale wielu głupich nawet siebie nie chce wyleczyć:P.

Gość ana. ana/
ja nie płacze bo to nic nie pomoze. aczykolwiek takze uwazam ze zdrowie to szczescie.. niestety tak rzadko doceniane na codzien. bo zawsze jest mało pieniedzy itd..

Gość dlaczego tak jest
ana- ja nie płaczę tylko tak jakoś same łzy mi napływają, powstrzymuje je, takim już jestem człowiekiem, bardzo współczuję innym i łatwo się wzruszam, nie mogę znieść niesprawiedliwości,cierpienia,głodu,wojen na świecie:( max...wiele dzieci ma wady wrodzone, choroby genetyczne, niekoniecznie przez konowałów...tego się nie da leczyć...a jak komuś oderwie nóżki to mu nogi zwrócisz? nie...

autorko, mam dokładnie takie same odczucia jak Ty:( Pozdro

Gość serguna
Ojej jakie macie wrazliwe serduszka ;-). A dajecie chociaz jakis grosz na ta fundacje czy tylko tak sobie placzecie? Bo placz tym dzieciom nic nie pomoze a kilka groszy wplaconych na fundacje to i owszem.

A ja tez czesto placze i rozumiem rodzicow chorych dzieci.. wysylam sms itp sama jestem mama synka ktory urodzil sie z wrodzona wada serduszka teraz na szczescie jest juz po operacji i jest zdrowy ale sa rodzice dzieci ktore sa nieuleczalnie chore i to jest cholernie przykre:(

Gość dlaczego tak jest
a żebyś wiedział/a, że daję...co miesiąc wysyłam smsy, czasami kupuję coś na aukcjach, WOŚP wspieram od zawsze, byłam wolontariuszką, ale teraz mam małe dziecko, więc nie mam czasu, natomiast finansowo pomagam... pozdrawiam inne wrażliwe osoby:) ps. to nie jest śmieszne...

Gość bellesia
wcześniej mnie to nie obchodziło, n ie zwracałam na takie sprawy uwagi, odkąd mam dziecko... dreszcze mam na skórze i łzy się cisną do oczu wysyłam SMS, bo po to to puszczają - aby ich wspomóc finansowo pozdrawiam również