Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie-maso

Sadystka!!!!!

Polecane posty

Gość domyślny
Sadystki znajdują się na niższym szczeblu rozwoju ewolucyjnego, ot i cała prawda.

Gość do Tomasz M
Nie mam pojęcia skąd u niektórych taka niechęć do sadystek. Boicie się, że jakaś kiedyś was będzie zmuszać do poniżających rzeczy wbrew waszej woli czy o co chodzi?

Gość maso
A ja tam korzystam z usług sadystek. Liżę im stópki, pipkę, czasem pupę, one mnie chłostają, skrapiają woskiem, gwałcą moją pupę wibratorem, siusiają do buzi, plują i policzkują mnie, wyzywają mnie od kundli i prowadzają na smyczy, zakuwają w kajdany...it.p.... Ale gdy jest już po wszystkim, gdy sobie dogodzę i wychodzę wtedy zawsze mówię - I TAK PÓJDZIE PANI DO PIEKŁA !!!

Gość Alena contortionist
Zazdroszczę ci, ja chcę sadysty!!!

Gość Srogi Sadysta
A ja kocham ekstremalnie zboczone masochistki. Lubię je pieścić prądem, przekłuwać im sutki i wargi sromowe igłami, podduszać, gwałcić analnie dłonią i kutasem oraz związywać i podcinać lekko żyły. Lubię patrzeć na przywiązaną krwawiącą szmatę i lubię wtedy ssać kutasa młodemu chłopcu, sam też lubię być wtedy ssany przez drugiego chłopaka. Oczywiście lubię też chłostać ostro cycki i pupy i rozkoszować się tym jak są zmasakrowane. Lubię zawieszać za ręce związane z tyłu, lub wieszać do góry nogami. Kocham torturować, torturować, dręczyć i torturować!!! A najbardziej kocham odpłacać torturami za jakiś dobry uczynek skierowany w moją stronę. Moja niewolnica zawsze chodzi po obejściu nago i w obroży. Ostatnio wypaliłem jej znamię na ciele. Golę jej głowę na łyso. Oczywiście ona tego nie lubi a mnie ten fakt podnieca. Często bawimy się w to, że ona musi stać na baczność całą noc przy moim łóżku a gdy się budzę oddaję jej mocz do buzi lub scat na cycki. To na tyle. Szukam nowych niewolnic. Moja stara niewolnica niedługo umrze (trochę mnie ten fakt podnieca) bo ma raka na cyckach. P.S. Pozdrawiam Wszystkich Nadludzi Sadystów i Sadystki !

Gość a chodzi w obcislych
skórzanych spodniach?

Za wylizywanie obcych kobiet trafia się do nieba? Ciekawe i bardzo nowatorskie podejście do religii.:P Pozdrawiam:)

Gość dasda1299
NocnyMotyl oczywiście, że tak. Mężczyzna sprawia przyjemność bliźniej, nic za to nie żądając przyjemności do siebie, a wręcz przeciwnie. Przyjemnością jest dla niego zadowolona bliźnia. Do tego ból uświęca i zmazuje grzechy. Wielu świętych samych się chłostało.

Ale oni robili to z pobudek religijnych, nie seksualnych...:P - nie będziesz miał bogów cudzych przede mną - nie cudzołóż Ps. Nie jestem osobą religijną :)

Gość Świadek Jehowy.
Srogi sadysto! Trzeba obciąć ci jaja! Lepiej ci bowiem będzie poznać Jehowę i żyć wiecznie w Raju na Ziemi bez jaj, niż z jajami pójść na wieczne potępienie! Mat. 5:29-30.

Gość tru_davis
ja lubie wylewac wosk na jadra mojemu chlopakowi i wbijac mu igly,on to kocha :)

Gość Jak wy to robicie,
że wsadzacie takie rozmaite mordy do tekstu? Dopiero od niedawna mam komputer i się na niczym nie znam.

Gość sisior
Szukam kobiet, kobiety, nimfomanki,sadystek która będzie poniżała,torturowała moje genitalia na wszystkie metody jakie chce moze deptać, kopać wiązać moje genitalia, opluwać moje genitalia, robić zastrzyki do mojej moszny, która by rozciągała moje genitalia, która by wyżywała się na moich genitaliach, która by obrażała je, która by robiła eksperymenty na moich genitaliach,która by sikała na moje genitalia jak i do mojej buzi,która by przygniatała moje jajeczka butami na szpilkach. a pielegniarka moze dawać mi lewatywy. Moje GG:40320663 Szukam kobiety która poprostu będzie się zabawiała moimi genitaliami tak dla zabawy. Jestem szczerym, normalnym, małomównym facetem i pisze szczerze.

Gość gość
czy jest jakas chetna?

Gość gość
I co z tą dziewczyną? Chciałbym służyć takiej.

Gość ibot783
a może ktoś szuka niewolnika z Warszawy

Gość gość
ja spotykam sie z taka co ma predyspozycje na domine, ale w ogole mnie to nie kreci i wychodzi z tego cyrk bo ona chce mnie zdominowac a ja stawiam sie. :D

Gość gość
a kto powiedzial ze sadyzm jest wylacznie meska domena... przeciez jaki siaki byle byl 🖐️

Gość Bathory1972
Masz szczęście chłopie.... Jak coś to mnie z nią poznaj,chętnie Cię wyzwolę od okrutnej dominującej kobiety... :)