Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosiczka88

jestem dziwna

Polecane posty

Gość rosiczka88

Mam problem..otoz mam cudownego faceta,mamy dziecko,a;e nasze zycie erotyczne to porażka.Brzydze sie seksu...zarowno swojej wydzieliny jak i jego i na samą mysl o tym,ze bedzie mnie dotykał tą dłonią,ktorą dotykał mnie tam na dole robi mi się nie dobrze.Przepraszam za błedy stylistyczne,al poprostu jestem w rozterce bo z jednej strony go kocham i chciałabym z nim uprawiac sex,a z drugiej poprostu się brzydzę.Czyktoś moglby mi udzielic jakiejs rady z tym związanej ?

Gość sadistic vampiric
seksuolog.

kochana , sexuolog, psycholog , psychiatra czy cos w tym stylu, bo to nie normalne w sumie... sex, a szczególnie z twoim ukochany, nie powinien wzbudzac neg. emocji.

Gość rosiczka88
nie mam zamiaru chodzic do seksuologa,poprostu nie wiem jak się przelamac,bo w koncu kiedys wszystko bylo w porzadku.A teraz nawet w trakcie samego zblizenia nie umiem przestac myslec o tym o czym pisalam w pierwszym poscie ;/

Gość rosiczka88
on nie wzbudza negatywnych emocji bo sama do niego przychodze i go bjeruje,zeby zaspokoił mnie w jakiś sposob.I jak juz jest po tej akcji i po tym moim dojsciu zaczynam sobie roic cos w glowie.

Gość ciekawe ciekawe..
czy uważasz że twoje albo jego "wydzieliny" jakos wyjątkowo mówiac wprost - śmierdzą?

Gość rosiczka88
chodzi mi nie o zapach,bo to akurat mi nie przeszkadza.Nie lubie poprostu jak mnie dotyka reką,ktorą dotykał mnie tam na dole lub tego swojego 'interesa'

ty sobie jaja robisz? Ludzie ci radzą dobrze, żebyś poszła do seksuologa bo to co się z tobą dzieje nie jest normalne, a ty "nie masz zamiaru chodzić do seksuologa" :O A to męcz się dalej i brzydź się ręki swojego faceta :O

Gość kup sobie rekawiczki
gumowe i mu zakladaj, a minetke tez nienawidzisz ?

Gość Kawer
Psychiatra się kłania.

to nie ciupciaj nie macaj rady chcesz ale nie pójdziesz doseksuologa co wstydzisz się to po cholerę się pytasz?

prymityw jesteś i tyle do wariatkowa z tobą małpo

Brawo petrol ! Ciekawe tylko, czy to małpa w czerwonym ?

naprawdę jesteś dziwna:(niestety.....wszyscy Ci dobrze radzą kłania się seksuolog,i koniecznie psycholog,bo pewnie szkoda by było żeby przez Twój upór rozleciało się małżeństwo,wiesz ja miałam podobnie kiedyś ale z całkiem innych przyczyn i o wiele mniej przyjemnych ,ale to inna bajka a raczej horror.....więc się nie oglądaj na nic i zasuwaj szybciutko do lekarza........

Gość rosiczka88
rowerka - tylko widzisz,ja jestem w ciazy obecnie i to juz 30tydzien wiec z brzuchem do seksuologa (cos nie bardzo).Pytam się was bo jest to dla mnie uporczywe - tutaj nie chodzi o bzydzenie się loda czy tez minet tylko konkretnie o to dotykanie i rozmazywaniena mnie owych wydzielin.Nigdy tak nie mialam,sex lubilam i uprawialam go kilka razy dziennie..