Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boże, zwariuję

problem ginekologiczny, co mi jest?

Polecane posty

Gość boże, zwariuję

odczuwam ból, kłucie, szczypanie, sama nie wiem co, na łechtaczce, dokładnie na jej lewej ściance u góry, tak jakby mi ktoś tam wbijał szpilkę. jak chodzę to mnie kłuje nieziemsko, jak siedzę to mnie piecze, a właściwie pali dosłownie :o zaczęło się jakieś 10 minut temu kiedy wyszłam spod prysznica i już sama nie wiem co mam ze sobą zrobić, myślałam, że to włos przykleił się do wkładki i dlatego tak mnie boli (tak, nie goliłam się, więc mam niezłą puszczę, to straszne), ale nic mi się nigdzie nie przykleiło, a wątpię, że jakiś włos mi wlazł do środka i mnie trze. co to może być? tylko mi nie mówcie że jakiś rak 😭

Gość boże, zwariuję
nie chodzę po lasach właśnie z powodu kleszczy, pajęczaków i mrówek :classic_cool: i ty se tu jaj ze mnie nie rób 😭

skąd mogłem wiedzieć że nie byłaś w lesie?:O jesssuuu zainteresuj się poważnym tematem, daj dobrą radę, to od razu od robienia sobie jaj wyzywają:O jedyne co poza kleszczem przychodzi mi do głowy odnośnie bólu w tym miejscu to cionza pozamaciczna

Gość boże, zwariuję
ta cionża pozamaciczna to by chyba było jakieś niepokalane poczęcie, w sumie byłoby nieźle, sława i wyniesienie na piedestał, prawie jak Maryja :o i my tu pitu pitu, a mnie to dalej napierdala, że tak niedelikatnie określę moją agonię 😭

Gość boże, zwariuję
haha, mam nadzieję, że przejdzie i że nie umrę. tyle, że masturbacja odpada, bo jestem czysta od miesiąca :classic_cool: no chyba że to taki opóźniony zapłon :P

hmmm może chodzi o to że nie wystarczy się myć dwa razy dziennie ale trzeba choćby co drugi dzień zmieniać majtki a pizdzamkę prać od czasu do czasu? staram się pomóc ale rozwiązania szukam troche po omacku bo chyba CIe nie znam...

Gość boże, zwariuję
higiena to mój dobry przyjaciel na szczęście, bo mam hopla na punkcie czystości :P a z tym pęcherzem to wcale bym się nie zdziwiła, bo tydzień temu już jechałam na furaginie z powodu bóli i parcia na pęcherz, ale nie wiedziałam, że to miejsce też może mieć coś z tym wspólnego. tragedia 😭

Gość brak magnezu potasu i wapnia
nie, jasne, cewka nie ma nic wspólnego z pęcherzem i w ogóle układem moczowym 🖐️ kobieta :O

Więc może grzybica? Naruszyłaś naturalna florę bakteryjną i o?

Gość boże, zwariuję
nigdy nie miałam problemów z cewką to się nawet nie zastanawiałam co dokładnie, gdzie i jak. jak widać, kafe też może czegoś nauczyć :classic_cool:

Moim zdaniem jeśli mówisz, ze czesto sie myjesz to to moze byc powodem naruszenia flory bakteryjnej i grzybicy ;) Objawami są własnie pieczenie, swędzenie.. ;)

Gość boże, zwariuję
czyli już mam dwie hipotezy, nie wiem która gorsza :o okresełe teraz nie mam, wszystko przede mną 😭

Grzybica zdecydowanie gorsza do wyleczenia :/ Nie jest z tym tak łatwo :/ Musiałabyś zacząc jesc produkty i brać np. Lacibios Femina zeby to wyleczyc.. No i moze masc Clotrimazolum?

Gość boże, zwariuję
dobra, misie kolorowe, nie będę wam dupy truła tylko spać pójdę i może przejdzie. lekarz mnie i tak nie ominie :o

poszukałem w google i wiem co może być przyczyną ale ostrzegam, więsci nie są dobre. Otóż chodzi zapewne o pewnego owada z rodziny motylowatych "cliterus endicus". Jest to owad nocny który wykorzystuje okazję gdy kobieta śpi(dlatego powinno się spać w majtkach!) i przy pomocy specjalnej kłujki na odwłoku składa od 2-5 jajeczek w łechtaczce:/ po około miesiącu zaczynają się bóle aż w końcu, jesli się zaniedba sprawę, łechtaczka pęka i wylatują z niej czarne, ćmo podobne owady z wzorami przypominającymi trupią czaszkę na skrzydłach. Kobieta o ile nikt jej błyskawicznie nie udzieli fachowej pomocy umiera z powodu wykrwawienia.

Gość ja wiem, ja wiem!
Tez malam cos takiego kiedys: po goleniu kawalek wlosa wszedl mi w lechtaczke. Rozciagnij skore lechtaczki palcami i sprawdz, czy nic ci tam nie weszlo, czasami wlos wejdzie i kluje, a moze nie splukalas mydla, moze cos ci tam siedzi.