Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dudka_futka

(nie zarty)wiecie ze ten filmik z youtube co ten rusek nakrecil....

Polecane posty

dzis puscili w tvp info??bylam w szoku, on juz krazy oficjalnie po mediach, prokuratura szuka chlopaka zeby wyciagnac od niego fakty! mysle jednak, ze Rosja postara sie o zamkniecie ust tym co trzeba :O

Gość sssssssssasssas
już kilka razy był w telewizorni 💤

Gość sssssssssasssas
on pierwszy raz za mojego dopatrzenia leciał sobie około tydzień z kawałkiem po 10 kwietnia w pytaniu na śniadanie

Puszczali ale cały czas podważali jego autentyczność. Dopiero dzisiaj zaczynają się zastanawiac czy jest prawdziwy i podobno mają szukac autora.

Gość .boze co za swiatt
jakiego chlopaka ? rpzeciez on zginal w wypadku niedlugo po katastrofie :o

Gość ja to ja 8888888888
o jaki film chodzi ?ma ktos linka z tym filmem?

Gość ten z człowiekiem gałązką?

ciekawa jestem kto stoi za kulisami naszej kochanej TV i steruje wiadomosciami-"raz powiemy to , a raz tamto, a dzis troche inaczej a jutro wogole juz o tym nie bedziemy mowic" co za niewiarygodny kanabal! niby co ma tam sie nie zgadzac?koles zobaczyl rozwalony samolot ktory jeszcze sie kopci, i niby co?zmontowal wszystko sobie?niby kiedy? poszedl do domu i wklepal smiechy , hihy, strzaly, prosby i grozby. a jego szok??nihuja tiebia??dlaczego byl zszokowany?bo samym samolotem raczej w takim ciezkim szoku by nie byl

skad masz ta wiadomosc ze niezyje??? krazyla po necie, a nigdy nikt pewnego zrodla nie podal :O

Gość any any
była taka plota wsrod milosnikow teorii spiskowych że autor filmu zginął ale tak na prawde to nikt nie wie kto nim jest i nie sadze zeby ta osoba sie ujawnila

Gość UFO............
jaki filmik?

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
wierzycie w te strzały? tzn ze ktos mógl strzelać nie w celu odgonienia gapiów tylko do ofiar katastrofy?

strzelac do odgonienia gapiow???nie wystarczylo krzyknac?a ta prosba?? "nie zabijajtie nas" to niby ze ludzie krzyczeli???przestancie, to by sie juz w TV w rosji pokazalo jesli zolnieze strzelaliby do ludzi ja nie wiem, ale to wszystko co ma wspolnego z ta katastrofa nie daje mi spokoju,nie umiem uwierzyc ze to byl wypadek, za duzo sprzecznych informacji i faktow, duzo za duzo, niech to wezma ludzie kompetentni w swoje rece i niech prawda wyjdzie na jaw!!!

Gość bor o mir
ja nie wierze że ruscy agenci strzelaliby do ofiar:o jakby kogos chcieli zgładzić to znalezliby lepsze sposoby:o chociażby skrecenie karku czy cos w tym stylu co mogłoby sprawiac wrazenie obrazen po katastrofie rana po wystrzale byłaby bardzo kłopotliwa jesliby ktos sie tego dopatrzył, poza tym to dziwne ze nie uzyliby nawet tlumików;)

Gość .boze co za swiatt
dudka jaja sobie robisz? :o w rosji wszystko jest cenzurowane, tak panuje komunizm, wjedz do rosji z kamera lub aparatem to zobaczysz jak szybko sie tego pozbedziesz:o

nie chce mi sie dyskutowac an ten temat, bo to raczej spekulacje anizeli konkretna rozmowa ale kontre walne jeszcze, niby dlaczego koles tak bardzo sie zszokowal na tym filmie?dlaczego przeklinal?samolot spadl, ok, ale az tak sie szokowal??? i potem co?z takim szokiem polecial do domu i skleil tragiczny filmik?przestancie, koles byl w szoku totalnym, niewierze zeby byl w stanie po tym co zobaczyl robic sobie takie jaja, nie wierze

Gość bor o mir
mysle że wielu ludzi byłoby w totalnym szoku widzac taka katastrofe, trudno oceniac czyjes emocje nie znajac nawet tej osoby:o stwierdzenie że ktos był czymś "za bardzo zszokowany" jest dziwne film moze być zupełnie autentyczny i niezmontowany ale wsrod tych wszystkich glosow i dzwieków tam kazdy slyszy to co chce

Gość taaaaaaaaaaaaaa 45556
ta ludzie popieprznięciu samolotem w ziemię... o ile w ogóle żywi to w ciężkim szoku i z poważnymi obrażeniami będa krzyczeć odruchowo po rosyjsku ""nie zabijajtie nas" "