Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Charlotte300392

Chłopak...

Polecane posty

Cześć. A więc mam taki problem.. spotykam się z chłopakiem od 4 miesięcy, od 4 miesięcy jesteśmy ze sobą. On przede mną miał dziewczynę, z ktorą był 2 lata. Mnie mówi, że mnie kocha, że jestem tylko jego, że tylko mnie ma itd. Ja mam jego hasło i login na n-k. On mi mówił, że raczej nie ma żadnego kontaktu z byłą, bo ona tego nie chce, ale on chciał by po prostu się z nią kumplować. Wchodzę do niego ostatnio na nk a tam wiadomość DO niej że jak maturki poszły, że co u niej słychać itd. no i nazywał ją zdrobnieniem jej imienia. Dziś wchodzę ona odpisała tak miło, ae zwyczajnie jak do kolegi. Na co on do niej też coś tam o tych maturach napisał a na końcu dodał, że szkoda, że nie da cofnąć się czasu i że ma nadzieję, że kiedyś spotkają się na piwku żeby pogadać. Dodam, że zerwali bo nazwał ją " łatwą ku**** ". I co o tym myślicie? Ja nie wiem co mam robić ...;( nie mam nic przeciwko, żeby rozmawiali, sama mam kontakt z byłym, ale nie mówię mu, że chcę się spotkać a tym bardziej, że szkoda iż nie da się cofnąć czasu ;( ... Nie mogę go o to wszystko zapytać, bo nie chcę żeby wiedział, że buszuje mu po nk...

Gość no to Ci powiem
Dziewczyno, myślę, że sama sobie odpowiedziałaś na pytania. 4 mies. to mało w porównaniu ze związkiem 2 letnim. Normalnie, kiedy facetowi zależy to staje na głowie dla swojej kobiety, a on ewidentnie pokazuje, że Cię zlewa. Rozpamiętywanie przeszłości oznacza, że tak naprawdę on żałuje tego, że się rozstał i jeśliby tamta dziewczyna kiwnęła palcem, to poleciałby do niej. Zastanów się czy chcesz być tą drugą? bo w jego sercu wciąż króluje ta poprzednia...

powiedz mu, ze znalazłas wiadomosc na nk. on z Toba zerwie i bedziesz miala problem z głowy. :-)

Myślę, że masz rację i zrobię to co mówisz, ale poczekam do piątku kiedy się zobaczymy bo on nie lubi rozmawiać na GG i o istotniejszych rzeczach mówimy sobie na żywo, więc może na żywo powie mi że w ogóle rozmawiali...

Gość qaaazzzzzzzz
Ja bym takiej sytuacji nie zniosła, stale swojemu facetowi wypominam jego ostatnią byłą , ale na szczęście on miał same krótkie związki - kilkumiesięczne, a ze mną jest już aż ponad 7mieś. i widać, że jest ze mną zżyty zresztą razem już nawet mieszkamy, nie zniosłabym takiej sytuacji jaką Ty masz, bo albo liczy się dla niego tamta albo Ty, przeszłość trzeba zamknąć i przede wszystkim nie kontaktować się z byłymi!!!!!!!!!! Po jaką cholerę? Z kimś kto z Tobą sypiał nie da się stworzyć normalnych relacji taka prawda! Porozmawiaj z nim szczerze, jeśli zacznie się burzyć to po prostu sama z nim zerwij, nie bądź 5 kołem u wozu, trzeba być na 1 miejscu, jeśli nie można trzeba odejść :)

Dzięki :) Widzę, że wszystkie rady są podobne więc to chyba jedyne rozsądne wyjście, aczkolwiek wiem, że będę cierpieć... To pierwszy facet z którym się tak zżyłam, chociaż miałam takiego z którym byłam rok ale byłam z nim mniej zżyta niż z tym teraz.. Był / jest moim pierwszym partnerek seksualnym.. eh ;(

Gość qaaazzzzzzzz
Czasami tak jest lepiej :) nie budujecie związku na zaufaniu tylko na oszustwie z jego strony, bo jak można kochać byłą, a być z inną kobietą, chcesz się zastanawiać wiecznie jak mówi, że idzie do pubu z kumplami, a tu się umawia z nią? P{rzecież to bez sensu :/ Daj znać co się wyjaśniłol :)

Teraz ona go zapytała czy on coś do niej czuje a on odpisał, że na zawsze pozostanie w jego sercu i nie ma dnia, żeby o niej nie myślał ;( nie ja tego nie wytrzymam... ;(

trzeba być na 1 miejscu, " trzeba byc także uczciwym wobec partnera Sama charlote pewnie oczekujesz uczciwosci ale login i hasło do NK skrzętnie ukrywasz przed swoim facetem ... nie wydaje ci sie że pogrywasz nie feer? grzebiąc mu w jego prywatnej korespondencji ...

Tzn. on wie że ja to hasło mam, zresztą mówił, że mogę sobie wiedzieć, bo on nie ma nic do ukrycia. Ale myśli, że po prostu się na to konto nie loguję. Dziś się z nim widziałam... jak mu przedstawiłam całą sytuację to był w szoku, że wiem i nie bardzo wiedział jak wybrnąć, stwierdził, że to ona go prowokuje do jakichś wyznań, że jego nic z nią nie łączy bo nie są razem i on nie chce do niej wrócić i kocha tylko mnie... Akurat ...