Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie biznesowe

pytanie do majacych firme lub znajacych sie na rzeczy :)

Polecane posty

Gość pytanie biznesowe

niedawno otworzylam sklep intenetowy, sprzedaje ozdoby do paznokci i akcesoria. jestem kompletnie zielona w biznesie, dopiero sie ucze, dlatego chcialam o cos zapytac i licze na wyrozumialosc. czy moge rozeslac oferte po salonach kosmetycznych robiacych paznokcie (adresy znalazlam w necie ) z moimi produktami? no i najwazniejsze - jak myslicie, jak powinna wygladac taka oferta?

Gość pytanie biznesowe
upupupupu

najhpierw wyslij zapytanie czy chcą otrzymac ofertę cenową:P Inaczej jak wyslesz z cenami to złamiesz prawo :P Po drugie jak juz konstruujesz taką ofertę koniefcznie okresl jakie są silne strony twoich produktów:) i dlaczego to wlasnie je warto kupic czy zamówi8c :)

Gość pytanie biznesowe
nie myslalam o wysylaniu ofert cenowych, a raczej cos w rodzaju zaproszenia do zapoznania sie z moja stronka i oferta na niej.

pod zapytaniem umiesc adnotacje :) Zgodnie z Ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną oraz dyrektywą UOKiK: "dopuszczalne jest przesłanie na adres e-mail pytania, czy adresat zgadza się na otrzymywanie drogą elektroniczną informacji handlowej" - materiały z konferencji nt. Bezpieczeństwa w sieci Internet, W-wa 14.03.2006 Jeśli nie chcesz więcej otrzymywać tego typu zapytań, uprzejmie prosimy o wpisanie w temacie wiadomości 'NIE" i odesłanie poczty na otrzymany adres e-mail. Dziękujemy.

to przed wysłaniem zapytania mozesz okreslić że produkty jakie posiadasz mają wysoką jakośc lub np że są wyjątkowo tanie na rynku czy mają jakies inne wyjątkowe atuty lub ty jako firma stosujesz jakiś ciekawy sposób promocji :)

jesli jestes firmą w sieci to konniecznie skontaktuj sie z jakąś firmą zajmującą sie pozycjonowaniem stron :) to jak wysoko wyskoczysz w przeglądarce jest niemalże 70% twojego sukcesu :classic_cool: i powodzenia :)

Gość pytanie biznesowe
firme mam legalna, zarejestrowana, sklep tez. pomyslalam, ze bezposrednio dotre do klienta wysylajac mu zaproszenie do zapoznania sie z moja oferta, a adresy sa w necie, salony przeciez tez maja swoje stronki internetowe. no ale mam watpliwosci, czy tak moge. nie mam doswiadczenia, ciagle sie ucze. dzieki za pomoc i sugestie!!!!

Nie znam się, ale wydaje mi się, że to jest forma reklamy jak każda inna. Ja też dostaję wiele reklam, których nie zamawiałam.