Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nails-art

Profesjonalna stylizacja paznokci 30 zł.

Polecane posty

Gość nails-art

Witam Drogie Panie. Chciałabym zaoferować Paniom profesjonalny zabieg przedłużania paznokci na tipsie, formie lub żelowanie paznokci stóp. Posiadam Certyfikat Stylizacji Paznokci - oraz ukończone kursy i szkolenia z zakresu przedłużania paznokci metodą żelową, na tipsie, formie, zdobienia paznokci, oraz pielęgnacji rąk i stóp, tym samym daję Paniom gwarancję wykonane przeze mnie zabiegi. Pracuję tylko i wyłącznie na profesjonalnych i najwyższej jakości produktach i narzędziach. Posiadam doświadczenie we wszystkich oferowanych zabiegach i zajmuję się stylizacją zawodowo. Co do dojazdu proszę się nie martwić wystarczy zadzwonić a ja dojadę do każdej klientki z terenu Rudy Śląskiej i miast ościennych (Bytom, Zabrze, Chorzów, itd.) - zawsze gratis. www.nails-art.bloog.pl - moja strona CENNIK dłonie: - żel na naturalnych paznokciach + french 30 zł. - żel na naturalnych paznokciach + zdobienie 30 zł. - żel + tips + french 35 zł. - żel + tips + zdobienie 35 zł. stopy: - żelowanie paznokci stóp + french 35 zł. - uzupełnienie 25 zł. - uzupełnienie + zmiana zdobienia 35 zł. Do każdego zabiegu masaż + peeling gratis! Kontakt - oraz dodatkowe informacje: Telefon: 516 347 413 GG: 7760486 E-mail: nails-art@wp.pl www.nails-art.bloog.pl - moja strona Wiosenna promocja !!! - Dowolna stylizacja paznokci dłoni + żelowanie paznokci stóp (z french) - razem tylko 60 zł. !