Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
helenne

CZY JA SIE LUDZE ?

Polecane posty

Czesc wszystkim! Mam pytanie. Znam pewnego faceta (15 lat starszy) ktory od jakiegos czasu zaczal na mnie zwracac wieksza uwage. On ma parntnerke (nie zone), z ktora jest 5 lat. Od pewnego czasu zaczelismy wiecej rozmawiac, nieraz flirtowalismy. Przy czym od samego poczatku mowilam mu, ze on ma dziewczyne i ja poki tak jest, nic wiecej nie chce. Na takie stwierdzenia zawsze mowil,ze to dlugo nie potrwa i ze niedlugo sie rozejda (mieszkaja tez razem). Spotkalismy sie kilka razy, pisalismy maile, smsy no i pracujemy razem, wiec wieczne przenikliwe spojrzenia mamy na co dzien...Zakochalam sie (on moze sie tego domyslac)... Sytuacja jednak sie skomplikowala. Poniewaz nie chcialam isc z nim do lozka i on nie chcial zradzac, powiedzialam,ze musimy nabrac dystansu. On przytaknal, stwierdzil,ze tez na to wszystko potrzebuje czasu, bo sie we mnie zakochal i musi to wszystko poukladac. Rezultatem tego przestal do mnie pisac. W pracy gadamy, ale na moje prosby spotkania, tylko na chwile prawie nie reagowal, wrecz ignorowal. No i teraz pytanie: od jakiegos czasu mieli zarezerwowany urlop za granice. I wlasnie niedawno pojechali. Czy dobrze mysle, ze jezeli im by sie nieukladalo i on by we mnie byl zakochany, nie jechalby? Nie wiem jak sie nastawic, do nastepnego zobaczenia.Czy mam wierzyc,ze cos wyjdzie, bo po powrocie rzuci mi sie w ramiona ;-D, czy sie nie ludzic ??? ...bo i tak w wieku 41, rozwodnik tak szybko decyzji nie podejmie ...No i co oznaczac moglo to nabranie dystansu? Koniec? PROSZE O RADE, choc wiem, ze moj problem jest typowy. Nie umiem jednak sobie tego poukladac, potrzebuje zdania osob obcych.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować