Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PytającaWasJa

REKLAMACJA/czy mam prawo do darmowego dostrzyknięcia restylane

Polecane posty

Gość PytającaWasJa

Kochane. Proszę Was o pomoc. Dwa tygodnie temu wstrzykiwałam sobie botox na kurze łapki i restylanie w bruzdy około-wargowe (tak buło napisamne na karcie), a tak naprawdę takie zmarszczki z boku ust.. I z jednej strony, prawej, wyszło ok., zmarszka się wygładziła, natomista z lewej pozostała :( JUż po samym zabiegu wyczułam, że mam więcej wstrzyknięte po prawej stronie :( Doktor kazał robić ok. 2 razy dziennie masaże kremem, robiąc je również wyraźnie czułam , że w prawej str. jest więcej tego kwasu. W związku z tym pytanie.. Czy mam prawo prosić, zeby doktor dostrzyknął mi tą lewą stronę? skorygował? jestem załamana, wydałam tyle pieniędzy, a efekt jest tylko po jednej stronie.. Bardzo was proszę o odpowiedź.

Gość PytającaWasJa
Nie ma nikogo ze znajomością w temacie?.. :(

Gość PytającaWasJa
???... :(

Gość WTF IS THIS????????????//
proponuje sobie wstrzyknac dodatkowo do móźgu a tak serio nie mozesz zadzwonic i zapytac? skad mamy to wiedzxiec?

Gość PytającaWasJa
Nike prosiłam o złośliwe komentarze.. Niektórzy nie zdają sobie sprawy, jaki cel sam w sobie ma forum..

Gość 42 ewa
miałam podobną sytuację pani doktor zaproponowała poprawkę oczywiście płatną 50 zł mniej niż poprzednio ----paranoja--- nie skorzystałam poczekam zrobię za parę miesięcy

Gość to zalezy od lekarza
jeden uczciwie dostrzyknie poprawi a inny chce kasy dlatego przez takimi zabiegami nalezy rozsadnie wybrać oprawce :)