Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basiurka

co kupujecie ,polecacie w LIDLU

Polecane posty

Gość Generalnie to chyba wszystko
stamtąd jest bardzo dobre. Przynajmniej ja ani razu się jeszcze nie zawiodłam. No może z raz... papier Frotto strasznie się rwie, mydło w płynie do rąk Cien (niebieskie) jakoś dziwnie mi pachniało i sos do spaghetti miał bardzo osobliwy smak (ale to może po prostu kwestia przyzwyczajenia do smaku i tyle). Poza tymi trzema rzeczami to wszystko jest bardzo, ale to bardzo bardzo super. Polecam na codzienne zakupy jak najbardziej! PS Chemia z W5 wymiata! :D Najlepsza w kraju i w najniższej cenie!!!

Gość hej hej hej...
Mam do Was pytanko czy ktoś używał pianek W5 w sprayu do czyszczenia? Jest do WC, piekarnika i łazienki. Wprowadziłam się do mieszkania które chyba nie było sprzątane wieki. Zakamienione WC a piekarnik zatłuszczony, nie mówiąc o wannie. Dzięki za odp :)

Gość MASAKRA!!!!!!!!
to wy kupujecie w LIDLU? jezu, tam jest tylko troche lepiej niz w Biedronce ale to tez sklep nizszej klasy :( fuj, ja tam moge szampon kupic i tyle , zadnego jedzenia :(

Gość Ja pianki akurat nie używałam,
ale mleczko czyszczące, tabletki do zmywarek, spray do usuwania ciężkich zabrudzeń z tłuszczu, środek żrący do udrażniania syfonów, tabletki do odkamieniania toalet, uniwersalny płyn do czyszczenia na bazie octu (seria "eco") - wszystko z serii W5, oraz płyn do czyszczenia toalet - z serii Cleffekt. Wszytko było SUPER (!!!), a kosztowało grosze w porównaniu z Cifami, Domestosami, Calgonitami itd.

A i jeszcze kostki toaletowe, takie zwykłe i były ok, ale chyba bardziej intensywne są duże żelowe, bo wtedy bardziej czuć ich zapach.

Mam też gromadkę małych dzieci i gdyby ktoś był w podobnej sytuacji to mogę z czystym sercem polecić stamtąd pieluchy Toujours i kosmetyki dla niemowląt z serii Cien. Bardzo porządne produkty!

Gość hej hej hej...
Dzięki za odp. Właśnie się zastanawiam, bo przeraża mnie ten piekarnik. Okropny zaschnięty tłuszcz. Te pianki nie są drogie to jedną kupie na wypróbowanie.

Gość mieloneczka
chusteczki i papier toaletowy FROTTO :)

Gość Emil i Ida 27 tc
Oj nie, Frotto się rwie. Chusteczki ok, ale nie toaletowy. Jeśli już to Floralys jest dużo dużo lepszy, jednak taki naj naj naj jest Queen z Biedy! :D Poważnie, Queen jest lepszy niż niejedna firmówka z regularnego sklepu!

Gość Emil i Ida 27 tc
A koleżanko napisz jak ta pianka z Lidla! :) Zdała egzamin?

papier toaletowy tylko z floralysa - ten pakowany po 10 sztuk. niestety jego zakup wychodzi drożej niż kupno bardzo podobnego jakościowo moli czy velvetu. dlatego raczej nie kupuję papieru w lidlu ;)

Ja polecam głeboko mrożone pikantne skrzydełka, Nasi Goreng i mrożoną herbatę w butelce. Do tego napój energetyczny bez cukru: 1,55 :) No i lody na patyku w czekoladzie: 99gr

Gość florays po 12,99
biedna nie jestem ale papieru za kilkanascie złotych w zyciu nie kupie :P

Gość Nasi goreng?
Ale przecież Nasi Goreng to jest nazwa zasmażanego na woku ryżu z krewetkami, kurczakiem, kiełkami, groszkiem cukrowym, pociętym w paski omletem z samych jaj, djahe, kardamonem, ketjap manis, sosem sojowym, porem, papryką i sambal olaek. Czemu nazwali kurczaka jak indonezyjską potrawę? Sądzili, że nikt w Polsce nie je takich rzeczy i się nie kapnie? Hmmm... PS Mola robi kiepski papier. Ten z Lidla jest lepszy. Tak samo ten z Biedronki jest lepszy od Reginy. I to o głowę!

W lidlu mozna kupic chemię z W5 - fajne są chusteczki do ścierania kurzu, słodycze, sery pleśniowe, kabanosy pikok, lody bakaliowe, herbata zielona waniliowa:)

Gość mieloneczka
paróweczka

oprócz chemii kupuję jeszcze fistaszki na wagę - nie sa solone dzięki temu :)

Gość a co powicie na temat ryzu
kaszy szczegolnie gryczanej?

Gość nareeew
W tamtym tygodniu to się wybrałem w dalszą zakupową wycieczkę do Lidla, bo sprawdziłem na portalu www.lidl.okazjum.pl , że akurat będą mieli wołowinę w promocji, więc opłacało się zajechać. Dobrze, że gazetki można sprawdzić też w necie, bo akurat na moje osiedle to gazetki z Lidla nie docierają za często...