Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogrążona lokatka

mąż i teściowa.

Polecane posty

Gość pogrążona lokatka

dzień dobry wszystkim mój problem polega na tym ,że mój maz prawie zmusza mnie do zamieszkania w jego domku wraz z jego mama ,mą teściową z którą ja żyje w niezgodzie i nie wyobrażam sobie mieszkania z nią.prawda dla mego męża jest tylko jedna albo z nim i dzieckiem tam zamieszkam albo koniec małżenstwa.Co o tym sądzicie.

Gość rozumiem ze Ty masz
wlasne mieszkanie? i teraz tam mieszkasz?

Gość Dupa dupa Panie Paździoch
Powiedz że jak mu na mamusi zalezy to niech idzie do niej.. I spytaj się czy mamusia mu dupy da jak będzie mu się chciał!! Ja bym w życiu sie nie zgodziła na taką szopkę

Gość pogrążona lokatka
nie jestem kretynka

Gość gfhgj
a teraz gdzie mieszkacie?

Gość pogrążona lokatka
teraz mieszkamy u moich rodziców,na pietrze ,mamy dostep do osobnej łazienki ,dwa osobne pokoje kuchnie i osobne wyjście,tam u męza jest nibyjego domek ale malutki parterowy.

Gość gfhgj
widać jemu mieszke z teściami też nie pasuje, jedyne wyjście to zamieszkać całkiem osobno

Gość p p p p p p p p p p p p
kupcie cos swojego.....

Gość pogrążona lokatka
jesteśmy młodym małżeństwem,nie mamy jeszcze możliwości kupna mieszkania,proponowałam męzowi wynajęcie mieszkanka wręcz go proszę oto ,ale on mówi NIE

Gość gfhgj
to ty tez powiedz stanowcze NIE szantażowi

Gość gfhgj
a właściwie czemu tak bardzo mu na tym zależy? teściowa jest może chora? czy coś innego? Jakiś powód musiał podać

"jesteśmy młodym małżeństwem,nie mamy jeszcze możliwości kupna mieszkania"............ NIE OSLABIAJ MNIE!!!! a kredyty sa od czego???? od czegos trzeba zaczac by byc na swoim!!!

Gość pogrążona lokatka
kredyty,tak są moglibyśmy sie o to niby postarac tylko jak ja do Holery mam to zaproponować mężowi jeśi wiem na 100 procent że on powie NIE,bo tak powie

Gość pogrążona lokatka
a jego mama jest zdrowa

Gość a co mu przeszkadza
a co mu przeszkadza nadal mieszkać u Twoich rodziców ? z tego co wiem teściowie raczej się chłopu nie mieszają, to raczej synowe mają przerąbane bo teściowe chcą rządzić słyszałyście kiedyś na forum by jakiś mąż pisał że teściowa mu robi jazdy i się wtrąca ? zazwyczaj jest tak że teściowe tolerują zięciów za to dają popalić synowym

słyszałyście kiedyś na forum by jakiś mąż pisał że teściowa mu robi jazdy i się wtrąca ? moze dlatego, ze prawiczki nie maja tesciowych

Gość gfhgj
to co, nie podał powodu? powiedział że chce się przeprowadzić i już? Toż to dziecinada

Gość gfhgj
zawsze szczery aleś się zwierzył :D

"......on powie nie......" a ty nie mozesz nic powiedziec??? jestes zniewolona czy co?? bez przesady!! zawsze katem u rodzicow bedziecie mieszkac?? chyba ze ci to pasuje to inna sprawa i lepiej bym wiecej juz sie nie wypowiadala bo mnie krew zalewa gdy widze takie tematy......