Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Abrakadabra...^-^

buty ślubne w Wawie-gdzie????

Polecane posty

Gość Abrakadabra...^-^

gdzie moge kupic buty slubne w Wawie??? żeby były wyględne i nie kosztowały za duzo.... szlak mnie trafia bo to co do tej pory widziałam to jakies masakryczne paskudztwo, kosztują ok 300 zł a to są buty na raz!!!

ja swoje kupiłam na Różyckim. tanie 80zł i ładne tzn mi się podobają. Takie same widzialam w sklepie za 230zl

Ja swoje butki kupiłam na Różyckim. Tanie bo tylko 80zł, w sklepie niedaleko widziałam takie same za 230zł... Więc biegłam na bazar w podskokach :D i jestem zadowolona. Możesz się tam porozglądać może wpadnie Ci coś w oko.

Gość cerin
Abrakadabra, jaki masz rozmiar, ja mam do sprzedania swoje. rozmiar 40, lekko podrapane obcasy po sesji, moge podac linka.

Ja swoje kupie w Deichmanie :) Max 80zł - byle białe lub kremowe, panofelki i będę śmigać :) Najwazniejsze by była miękka podeszwa buta, bo te sztywne, twarde to zamęczą nogę... Powodzenia :)

Gość Abrakadabra...^-^
36 w porywach do 37 :(( buuu

Gość a moja kuzynka
kupila w maximusie, na miare robione, kolor dobrali do sukienki 140 zl czy jakos tak zaplacila byla zadowolona

Tylko na bazarze Różyckiego!! Ja tam kupiłam za 45zł! Sama się zdziwiłam,że tak tanio bo identyczne widziałam za 200!

W sumie sukienkę też zamówiłam na Różyckim, szyta na miarę. za 1500zł całość tzn suknia, welon, bolerko,rękawiczki i podwiązka gratis :) Babeczka która mnie obsługiwała naprawdę bardzo miła te kobity z salonów mogły by się od niej uczyć.

W sumie suknię ślubną też zamówiłam na Rózyckim, szyta na miarę. 1500zł za komplet tzn sukienka, welon, bolerko, rękawiczki, stroik do włosów i podwiązka gratis. Babeczka która mnie obsługiwała bardzo miła kobity z salonów mogły by sie od niehj uczyć. Polecam

Gość Abrakadabra...^-^
ufff....kupiłam :)) w centrum niskich cen w budynku millenium. tam sie przeniesli ludzie z dawnego kdt. zapłaciłam 120 zł za naprawde ładne i eleganckie butki, no moze nie są idealne ale i tak lepsze od tych kandacharów za 300 których o mały włos nie kupiłam. polecam...wybór na pewno większy niz w sklepach z sukniami :)