Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukająca samochodu

takie pytanie mam

Polecane posty

Gość szukająca samochodu

czy ford to dobry samochód? bo totalnie się na tym nie znam, czy lepiej coś krajowego kupić, typu lanos, albo matiz ewentualnie co jeszcze możecie polecić, czy warto zastanowić się nad kupnem hondy? budżet 5000 w granicach do 6500, ale wolałabym jednak tą dolną granicę

Gość szukająca samochodu
następne pytanie było dalej :d honda? lanos?, matiz? ogólnie coś z daewoo skoda felicja? hyundai czy jak to tam się pisze?

Gość szukająca samochodu
jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to poprostu nie pisz, zadałam konkretne pytanie do tych co się znają, nie znasz się to nie pisz, idź lepiej lekcje odrób

Gość sylwia7220
Polecam Matiza. Ekonomiczny, tani w utrzymaniu. Samochodzik miejski. Ja mam taki i bardzo go chwalę. :)

Gość szukająca samochodu
ok ford vs matiz 0:1 a co powiecie o hondzie??

Za 6 tys. kupiłbym Civica albo Mazdę 323. Ford to bardzo dobra marka, wbrew opinii co poniektórych :p ale od czasu Focusa I. Ford Ka to akurat wypadek przy pracy, kompletna porażka, bijąca rekordy awaryjności 🖐️

Gość szukająca samochodu
nie kupię golfa bo nawet nie biorę go pod uwagę, napisałam samochody nad którymi ewentualnie się zastanawiam nie wiem jak z tą hondą czy są dobre samochody?