Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 120512

dlaczego faceci sie wycofują?

Polecane posty

A czyli ona zerwie ze swoim facetem tylko jak pojawi sie lepszy model, jeśli nikt jej nie uratuje, to będzie w tym tkwiła do końca życia? :D fajne

Gość modee
aha. to współczuje. Moja znajoma miała podobną sytuacje. Skonczylos ie fatalnie. Zakochala sie w przyjacielu swojego męża. skonczylos ie na tym, że mąż o wszytskim sie dowiedział i wziął z nią rozwód, a ona została z 2 dzieci prawie bez środków do zycia. I tamten ją wtedy zostawił. Tez sie zaczynalo niewinnie - tez bylo na początku niewinne gesty i spojrzenia - niby przypadkowe wizyty az wylądowali w łóżku... przetłumacz tej swojej kolezance zeby sobie odpuscila - mow jej to do złudzenia

Gość 120512
jak dla mnie to paranoja. W zyciu bym nie zrobila czegos podobnego. najgorzej ze to sie odbywa w takim scisłym gronie, gdzie wszyscy sie znają. Wspolne imprezy no wiecie, takie tam. Na poczatku jak mi powiedziala to nie moglam uwierzyc, dopiero to do mnie dotarło jak zobaczylam jak jego zachowanie sie zmienia jak na horyzoncie nie ma jej faceta.

Gość 120512
ona uważa, ze jakby on sądził ze to nie ma sensu to nie dawałby jej swoim zachowaniem nic do zrozumienia.

Gość żarcik:)@pl
Należy ubolewać nad tym, że koleżanka nie będzie mogła dać dupy na boku. Miło, że bardzo chcesz jej w tym pomóc psiapsiółko od serca.

Gość modee
w takim razie zycze powodzenia -

Gość 120512
żarcik, ja ją znam i jej nie chodzi o seks. mysle ze chodzi tu o cos powazniejszego

Gość 120512
niech mi ktos podsunie jakies racjonalne argumenty - zebym mogla ja przekonac zeby sie z tego wyleczyła

Niektórzy faceci mają taką zasadę, że nie lecą na znudzone mężatki. Niestety takiemu już nie pomożesz.

Gość ale jak
a dlaczego ma sie leczyc , ten drugi to jakis trendowaty jest ?

Gość 120512
do ślubu to jeszcze daleka droga. chociaż 5 lat sa ze sobą. Też jej to mowilam żarcik, ale nic nie dociera ... jak grochem w ścianę, jak kamieniem o kamień.

Gość 120512
ja ją znam bardzo dobrze, skomplikowana jest i szybko sie zakochuje. najlepiej byłoby jej strzelić pożądnie w łeb to by sie od razu obudziła

Gość 120512
ma ktos jeszcze cos do dopowiedzenia?

Gość rada052
Niech idzie za głosem serca ! Zycie jest tylko jedne .

Chyba błędnie zrozumiałem, że chcesz jej pomóc w realizacji zdradzieckiego planu. Powiedz jej facetowi co chodzi jej po głowie, od razu ją wyleczy. :)

Gość 120512
rada - wlasnie o tym ona mi cały czas truje - że chce isc na glosem serca - tylko co mam jej doradzić...

Gość 120512
wdg was jest jakis jeszcze sposob na tamtego? pytam powaznie. Tak chce jej pomóc w realizacji jej zdradzieckiego planu. :(

Gość to kolezanka juz nie czyta
?

120512 => Na początku, się zapatrzył później okazało się, że sucz, co swojemu facetowi chce rogi przyprawić, to i se odpuścił. Żaden facet nie chce baby - małpy, co chwyta się za jednego drąga nim puści się drugiego.

Gość 120512
nie nie czyta. pojechala do siebie. Wiem ze to cholernie glupio brzmi i naprawde fatalnie sie z tym czuje udzielając jej takich rad i knując z nią, ale naparwde widze ze z tym jej facetem jej sie kompletnie nie uklada. Doszlo juz nawet do rekoczynów. wiem nie chce zeby zmarnowala sobie zycie.

Gość 120512
kaliban , w sumie fakt, a jednak romanse są...

"Doszlo juz nawet do rekoczynów. wiem nie chce zeby zmarnowala sobie zycie." O tym nie było wcześniej mowy, to trochę zmienia sytuację, ale nie wiem co właściwie chcecie osiągnąć.

Gość 120512
ja chce tylko zeby moja przyjaciolka byla szczesliwa. Ja jej radzę - obserwowac sytuacje, nie narzucac sie, nie wychodzic z inicjatywą i czekać. czekać na ruch tamtego, a samemu nic nie robic raczej

" z tym jej facetem jej sie kompletnie nie uklada. Doszlo juz nawet do rekoczynów. wiem nie chce zeby zmarnowala sobie zycie." to niech do zostawi,a nie szuka kogoś,kto pomoże jej podjąć decyzje:O takie zachowanie jest żałosne:O pewnie w końcu zostanie na lodzie wtedy będzie płacz i zgrzytanie zębami jacy to ci faceci są okropni:O

Gość 120512
mysle ze nie doczekają końca roku, jak sądzicie, czy ona ma jakieś realne szasne u tego faceta? i jak powinna sie zachować - kurcze no truje mi a mi juz brak argumentów

"czekać na ruch ,a samemu nic nie robić raczej" ta rada nie wydaje mi się słuszna ona musi coś zrobić! mianowicie zastanowić sie ,czy jej związek ma sens i czy jest sens kogoś oszukiwać!!

szanse przepadły,bo koleś zauważył,że nie potrafi się zdecydować i trzyma się swojego faceta kto chce mieć laske ,która leci na 2 fronty już na wstępie???? koleżanka powiadasz?:D

To wygląda dziwnie " albo mnie weźmie mój książe, abo zrobię wszystkim na złość i zostanę z katem".

Gość żarcik .
żarcik.pl masz rację. sytuacja jest śmieszna a nawet dziecinna :classic_cool: