Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemowaaaaa

proszę o radę

Polecane posty

Gość problemowaaaaa

witam, mam pewien problem, który dla niektórych może się wydać śmieszny ale dla mnie jest dość meczący. Chodzi o to że spotykałam się przez pół roku z chłopakiem, był on moim pierwszym chłopakiem. Niby było dobrze ale największym problemem była przyszłość, on miał inne plany i ja inne. On ma gospodarstwo i zamierza się nim juz zawsze zajmować a ja chce iść na studia i to nijak ma się do siebie. Ja nie potrafiłam, zaakceptować jego gospodarstwa. i po pół roku zostawił mnie dla innej bo uważał że do siebie nie pasujemy a ona bardziej do niego pasuje i jej nie bedzie przeszkadzało jego gospodarstwo. Nie wyszło im, właściwie nic między nimi nie było. znowu się spotykamy, jest tak jak było na początku naszej znajomości ale nie wiem czy jest sens znowu to zaczynać. czy ma szanse wogole taki zwiazek? był ktoś w podobnej sytuacji? może mi ktoś doradzi bo ja nie wiem co robić.

Gość maantra
Cześć, Levviatanie

Gość problemowaaaaa
to że ja mu nigdy w niczym nie pomogę bo się na tym nie znam i nie chce się tym zajmować a on uważa że jestem za wysokim poziomem dla niego mimo ze dobrze sie rozumiemy.

Gość problemowaaaaa
poza tym gdy moi rodzice dowiedza sie czym on sie zajmuje to go raczej nie zaakceptują.

Gość problemowaaaaa
bo to jest strasznie trudno wytłumaczyć. nie mam z kim o tym porozmawiać.