Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kredka w kolorze fuksji

WAŻNE, CHODZI O SEKS!!!

Polecane posty

Mam pytanie do kobiet, które cierpią na zapalenie mieszka włoskowego lub podobne niedoskonałości skóry. Jak wygląda wasze życie erotyczne, czy facetom to przeszkadza? Załóżmy, że macie idealną cerę, twarz, plecy, brzuch a np uda ze śladami, krostkami? Czy są tu takie? Czy to bardzo blokuje we współżyciu?

up

anyone here?

Gość im so tired
Ja mam bardzo wrażliwą skórę, zwłaszcza na nogach i ze sposobów depilacji mogę stosować jedynie tradycyjną maszynkę, po której i tak mam lekkie zaczerwienienia, zwłaszcza z tyłu ud. Nigdy w życiu nawet nie pomyślałam, czy to może jakoś wpłynąć na moje życie seksualne :D I raczej nie wpływa negatywnie :P

nie wstydzisz się śladów? krost?

o! jest facet? przecież Wy, faceci lubicie piękne kobiety jak z okładki, spotykacie niezłą laskę, a tu zonk! ma kilka śladów bądź podrażnienia na skórze. Co wtedy? Czy to was brzydzi?

oczywiście, że lubimy piękne kobiety, ale hipokryzją byłoby wymagać ideału, kiedy samemu ideałem się nie jest, heh ;):D

hehe bo dziwna jestem.. zresztą jak większość kobiet;) ach te nasze kompleksy

Gość Wolvfram
te kobiece depilacje wynikające z wyciągania kasy przez firmy kosmetyczne to jest żenada , nie dosyć , że kobieta po depilacji wygląda jak młody kurczak pozbawiony owłosienia i opierzenia i zalatuje przedszkolem to dodatkowo kobieta zachłannie chce wszystkim udowodnić, że depilacja jest najważniejszą sprawą w życiu kobiety a tak naprawdę to natura wymyśliła owłosienie aby chronić przed bakteriami i grzybami , jestem przeciw tym zabiegom i życzę , bądźcie zdrowe i owłosione :)

ale ja nie piszę o depilacji tylko chorobie! zapalenie mieszków włosowych się nazywa

może to być też atopowe zapalenie skóry, mnóstwo tego.. różnych skórnych choróbstw

eh, widzę, że reszta kobiet nie ma takich problemów, trudno..

ja mam takie coś,że po goleniu w niektórych miejscach razem z włosem rośnie pryszcz,tzn ropka czy coś,jest czerwone i swędzi.to też pewnie jest jakieś uczulenie

Gość ja to mam i sie nie przejmuje
mam na ramionach, udach , pupie i lydkach i zyje, seks uprawiam :D dodam ze mam tez rozstepy, troche celulitu skore z przebarwieniami i moj facet juz jakos wytrzymal ze mna 7 lat i o dziwo caly czas chce sie kochac ;) Bez przesady, nic na to nie poradzisz wiec sie nie zadreczaj