Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kropla...

Miłość jest beznadziejna...

Polecane posty

Gość Kropla...

Albo tylko ja nie mam szczęścia w milosci.cztery lata temu zakochałam sie w mężczyźnie o którym nadal nie mogę zapomnieć już nie ma szans żebym mogła z nim być. Chciałam zacząć sie z kimś spotykać żeby pomógł mi zapomnieć o tamtym ale z nikim nie potrafiłam być zawsze zrywałam znajomości. A kiedy wreszcie udało mi sie kogoś znaleźć,nie kochałam go tak jak tego pierwszego ale wiedziałam że mogłabym z nim być.wszystko było dobrze ale przez własną głupotę straciłam go.posłuchałam plotek które okazały sie nieprawda.teraz tak sobie siedzę i myślę że on był mi i tak obojętny bo nie płacze za nim i nie przejmuje sie tak. I zrozumiałam że bez względu na to czy będę kogoś mieć czy nie ja zawsze będę kochać tamtego. A z tamtym to było tak że przeze mnie i przez niego wszystko sie popsuło.a może mam jeszcze walczyć o niego?

Gość maantra
..spróbuj

Gość im so tired
Widocznie nie możesz odciąć się od przeszłości, nie możesz zamknąć pewnego etapu w życiu. Polecam wizytę u psychologa, bo tak tylko utrudniasz sobie życie. A czy walczyć o tamtego? Nie wiem, wszystko zależy od tego jak wyglądał Wasz związek. I jeszcze jedno- nie pozwolę nikomu obrażać Miłości! Ona jest piękna i wspaniała:)