Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...ola...

Biały śluz z pochwy

Polecane posty

Gość ...ola...

Witam , od pewnego czasu z pochwy wypływa mi dziwny biały śluz... Czy powinnam z tym iść do lekarza, czy to jakieś zapalenie ?

Gość lllllllooooo
wydaje mi się, że to po prostu zbliżająca się miesiączka...

Gość chomik chromik
Być może to grzybica, a być może zwykły śluz. Nie wiem w której fazie cyklu wtedy byłaś. Lepiej przejdz się do lekarza, możesz zrobić sobie przy okazji różne badania ... ;)

Gość aguguguguugug
Ewidentnie grzybica.

Gość martynkaaa85
Musisz skonsultować sie jak najszybciej z ginekologiem ponieważ to może byc coś niegroźnego a również oznaka bezpłodnośći.

Gość dupa123
BYć może

najlepiej podejsc i sprawdzić u lekarza, chociaż jesli nie masz innych objawów nie powinno to być nic groźnego, na wszelki wypadek zanim sie dostaniesz do specjalisty mozesz stosowac probiotyk dla uzupelnienia flory bakteryjnej, ja czesto uzywam provag doustnie, od jakiegos czasu nie mam juz problemow

Gość agula8
biała "serowata" wydzielina to jeden z typowych objawów grzybicy pochwy, na szybko możesz zastosować lactovaginal na noc oraz provag-żel w ciągu dnia. Jeśli masz objawy swędzenia/pieczenia to dobry jest clotrimazol. Ale mimo to powinnaś pójść do lekarza, bo mogą być potrzebne silniejsze leki.