Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa26

KOBIETKI!:) proszę o pomoc, jakąś poradę bo nie wiem co robić. Chodzi o Związek.

Polecane posty

Moze byly takie tematy, jednak prosze doradźcie mi cos kobietki:) Jestem z moim chłopakiem 11 miesiac. Kochamy się, czas spedzony razem jest cudowny - jednak tu zaczyna sie problem, ze on nie ma dla mnie czasu. Nie wiem co mam myslec,nie wiem juz co czuc,jak to odbierac. On ciagle pracuje od rana do wieczora, czasem jeszcze jako dostawca nocami. Ciagle jest w trasie. Najgorsze jest dla mnie to i to mnie boli, ze dla niego chyba wystarcza jedno spotkanie w tygodniu - kiedy nawet sie soba nie nacieszymy.Jestem z nim i czuje sie samotna, jest mi smutno wieczorami a on sobie z tego nic nie robi. CZuje sie jak najmniej wazna "sprawa" w jego życiu:( Kiedy proszę go żeby do mnie przyjechal jak juz skonczy prace on swierdza ze jest juz zdecydowanie za pozno i znow sie nie zobaczymy. wiem ze on mnie kocha i chce ze mna byc, ale zajmuje sie swoimi sprawami , spraweczkami, praca a ja jestem na koncu. Nie potrafi niczego poswiecic zeby sie ze mna zobaczyc. a to boli. tak sie czuje. jest zbyt pewny bo wie ze za bardzo kocham zeby zostawic;( i mysli ze wszystko jest w porzadku. Jak postanowi ze dzis wyjdzie na basen to chodzby sie palilo,chodzbym blagala - on planow nie zmieni. Co to jest za typ chlopa!!!! Kocham go bardzo, widze z nim swoja przyszlosc a jednak brakuje mi jego czulosci czasem, spontanicznosci, pocalunku w srodku parku ,czasem czuje sie jakby mnie traktowal jak kumpla;/ OKAZUJE UCZUCIA RAZ NA JAKIS CZAS! wiem ze to glupie,ale porobuje go z bylym chlopakiem czasem chcac nie chcac..ktory okazywal mi swoje uczucia, mowil o swojej milosci i okazaywal zainteresowanie. potrafil dla mnie nawet poswiecic prace. jest typem ktory nie pokazuje tego co czuje.l nie wiem jak mu to powiedziec zeby nie zranic go. On znowu w trasie, a we mnie sie az gotuje!! on jest ciagle w tej pieprzonej pracy i rozwozi te swoje glupie paczuszki po calej polsce;/ jesli tak ma wygladac cale zycie z nim -bo on z tej pracy rezygnowac nie zamierza to mam dosc! a poza tym jest zaangazowanym plywakiem;/ i basen chyba jest miejsce wyzej ode mnie:(

dobrze ze pracuje. jak z nim nie wytrzymujesz to go zostaw.

eh;;/ nie chce go zostawiac. chce zeby mi poswiecil troche czasu bo tego wymaga zwiazek. ZAANGAZOWANIA :(

przez pewien tydzien widzielismy sie tylko raz - i to w poniedzialek. w nasteopnym tygodniu mial 2 wieczory wolnie. we wtorek spotkal ze mna, ale w czwartek poszedl sobie poplywac z kolegami i na jakas "meska" imprezke. Powinien raczej poswiecic ten czas dla zwiazku i mnie nei zaniedbywac. to mnie boli... czuje sie jak najmniej wazna "sprawa" w jego zyciu. na 1 praca, na 2 jego ukochany basen , na 3 grzebanie przy aucie a na 4 koledzy albo ja... nie wiem juz co robic. zle mi z tym. a po 3 jak typowy facet jak mu mowie ze cos mi nie pasuje, to mi zarzuca ze wymyslam jakies problemy jak wszystko jest dobrze... eh;/ zawsze z kobiety facet zrobi jędze co wymysla niewiadomo co;/

nikt nie poswieci chwilki ? :(

Gość dziewczę co nie ogarnia
no cóż, taki typ..albo Cię nie kocha

a tak z ciekawości o której kończy tą pracę że nie możecie się spotkać?

o 18. czasem kolo 22 jak ma ostatnie zlecenie na transport gdzies daleko ;/

i ma o mnie dokladnie 22 minuty drogi autem :D

no to jak o 18 to nie jest wcale tak późno..dla mnie to jest dziwne.może jemu odpowiada taki układ, ale jak Ty to wytrzymujesz?

powoli nie wytrzymuje:( dla niego wszystko jest dobrze... i jak mu powiem ze jednak jest zle to znowu bedzie ze robie problemy z niczego ze jest miedzy nami dobrze a ja wszystko psuje:/ boje sie , nie chce zeby zerwal bo bardzo kocham. chce zeby zmienil swoje postepowanie troszeczke,