Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnes555

krew

Polecane posty

Gość Agnes555

witam, mam od kilku dni taki problem, ze podczas zalatwiania sie leci z odbytu krew. nie jest ona na stolcu tylko na papierze. nic mnie nie boli, jesli chodzi o brzuch, nie mam problemow z zalatwianiem sie. tylko ta krew na papierze.. jak nie przejdzie za kilka dni mam zamiar wybrac sie do lekarza, ale orientuje sie ktos moze co to moze byc?

Gość Agnes555
??

dobra jesli nie...to duze prawdopodobienstwo ,ze masz cos z jelitami, niewiem co robisz w domu juz powinnas byc u lekarza

Gość wafelek_waniliowy
a moze to miesiaczka?!

Gość Agnes555
nie miesiaczka, hemoroidy w wieku 17 lat?

Tak, ja miałam mniej więcej w takim wieku... Żeby nie było nie uprawiałam seksu analnego.

Gość Agnes555
domyslam sie ze samo nie przejdzie?

Gość spokojnie ...
powiem tak, to moze sie zdarzyc przy miesiaczce ale...czasami to objaw klopotow z jelitami, nie chodzi mi o to by cie straszyc ale moga to byc rozne kwestie od lekkich klopotow z drożnościa po powazniejsze choroby - ale idz do lekarza i to najlepiej jak najszybciej i nie zadreczaj sie niepewnoscia ! i...wiek nie ma tu nic do rzeczy- ludzie mlodzi tez niestety choruja

Gość coolerka
Ja też miałam hemoroidy w wieku 17 lat :( nie mogłam sobie poradzić z bólem. Autorko masz zaparcia?

Nie to nie przejdzie samo! To się leczy! Idź na początku może do apteki po maść na hemoroidy, jak nie pomoże to do lekarza na analne gwałcenie :D

Gość Agnes555
nie mam, doslownie nic mi nie jest. okres mam dostac za tydzien, ale wydaje mi sie dziwne krwawienie z odbytu. mysle ze moze za malo aktywny tryb zycia, moze jak zaczne sie ruszac i wiecej blonnika to przejdzie.

wiesz co mój mąz tak miał i okazało się że pękł mu wrzód na dwunastnicy a to były pierwsze objawy

Gość coolerka
Na pewno nie masz od czasu do czasu zaparć? Ja tak właśnie miałam, od czasu do czasu zaparcia i od tego mi się zrobiły. W moim przypadku samo przeszło w końcu, ale wcześniej ból był nie do zniesienia.

Gość Agnes555
nie mam, nic mnie nie boli, normalnie mam apetyt, wszystko ok.

Gość Agnes555
a moze to jakies uczuleniowe cos? albo moze podraznilam jakims jedzeniem przewod i sie musi wygoic

Gość Agnes555
a moze to byc zatrucie moze jakies pokarmowe? np. alkoholowe czy cos? bo bylam na 18 i troche sie polalo..

Gość Agnes555
przeszło mi ; ) kupilam maśc na hemoroidy i uszkodzenia i przeszło. w sumei to byłam w szoku bo jednego dnia zastosowałam a drugiego już zero krwi. całe szczescie ze to nic powaznego ; )

Gość miałłłłł
Pewnie masz szczelinę odbytu

zamiast gdybać i samej się bawić w dr Housa, goń do lekarza! Chol..ra wie co to jest:-( U mnie okazały się hemoroidy, ale lekarz przepisał skuteczne leki i szybko było ok. Też na początku nie bolało. Dopiero później zaczęły się atrakcje...