Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joyeuse

Poznam Bi, les..

Polecane posty

Gość joyeuse

Poznam sympatyczną osobę orientacji Les, Bi.. W celu przyjaźni, wspólnego spędzania czasu, wyjścia na kawę czy wspólnego milczenia.. Jestem ze Śląska, okolice Katowic... Pozdrawiam :-)))

Gość skaleta
to chyba mnie szukasz, ja jestem z katowic, mam męża i dzieci, chyba jestem bi chociaż na początku wolałabym przyjaźń, spotkania, zakupy, kawka itd a potem może coś by było. boje sie tylko że jestes młodsza, ja mam 27 lat

Gość joyeuse
Młodsza tzn?.. Posiadasz jakiś - dolny próg dotyczący metryki? ;-)

Gość skaleta
nie mam, tylko boje sie że bede dla ciebie stara babą, chodzi tu o ciebie, a ty ile masz lat ? jesteś z katowic ?

Gość joyeuse
Mieszkam w Tychach, W Katowicach swego czasu bywałam nader często z racji studiów, które ukończyłam.. Jestem niewiele młodsza, bowiem jedyne 2 lata - nas dzielą ;-)) Ps. 27 - określasz 'starą babą' ? ;-))

Gość skaleta
o kurcze, miałam przeczucie że masz ok 18- 20 lat, nie wiem czemu, może dlatego że niedawno poznałam bi 18 letnią i jakooś tak staro sie przy niej czułam dlatego od razu spytałam sie o twój wiek. no to fajnie , możemy sie poznać, napisz coś więcej o sobie

Gość skaleta
aha, nie czuje sie staro, za rok dopiero zamierzam naprawde odżyć bo moje młodsze dziecko pójdzie do przedszkola

JEŹDZIJCIE NA WIEŚ WDYCHAĆ ŚWIEŻE POWIETRZE. Bo ten dym na śląsku mózgi wam wpierdala na surowo. JEŹDZIJCIE NA WIEŚ..........

Gość Joyeuse
Oj, czasem chciałabym móc - wehikułem czasu, katapultować się do 'czasów licealnych' - Ta beztroska, brak zobowiązań itp.. ;-) Chętnie napiszę parę słów o swojej osobie, ale myślę, że to nie jest odpowiednie miejsce ku tego typu informacjom ;-)) Odezwij się na mojego maila: jouette@interia.pl - Chętnie odpowiem..