Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MIMI2222222222222222222

Zdrada i koniec??!!! Smutek ogarnal moje serce

Polecane posty

ale nie chodzi mi o materialna strone zycia tylko o to ze dziecko musi miec ojca przynajmniej ja tak uwazam

ale on nie chce odwolac tego slubu...bedzie czekal na mnie..

Gość Fan(g)tasia
niech on odwołuje gości!!!!!!!! co za palant, nie dość że zdradził to jeszcze ma w dupie ciebie i twoje cierpienie... a niech sam się tłumaczy dlaczego!!!!!!!!! ja bym na pewno nic nie robiła, powiedziałabym tylko mamie jaka jest sytuacja... współczuję, trzymaj się 🌼

Gość Fan(g)tasia
ale on nie chce odwolac tego slubu...bedzie czekal na mnie.. nie no, co za bezczelny typ!!!!!!!!

NIE WYBACZAJ MU!odwołaj ten ślub i już nigdy nie bądź z nim. nie dawaj mu sznasy, choćby błagał, choćbyś miała wylać morze łez. i powiem wam szczerze: sama kiedys zdradzilam, a raczej zdradzałam i wiem co mówie. nie zadawajcie szczegolowych pytan; nie odpowiem. ide ogladac csi na axn;) a dla autorki zycze duzo sil. bedzie dobrze. KIEDYŚ...

Gość julia2121
Ty masz odwolywac i sie tlumaczyc?niech on sie wstydzi i robi z siebie kretyna, w sumie nie pierwszy raz. z tym dzieckeim to juz pewne czy nie

ej no chce zebys mu wybaczyla?? to niech palant robi to o co go prosisz!

Musze zadzwonic do mamy..i do mojego brata...Kiedys moj brat powiedzial ze jak mnie K skrzywdzi to go zniszczy..boje sie zeby nic nie zrobil glupiego...Z dzieckiem robila tylko test ciazowy.Wlasciwie dwa...Nie bylam u ginekologa nie mam sily na to..Najgorszy jest widok mojej sukienki w szafie

Gość smutasekkkk
dziewczyno nie bądź naiwna, wiem jak cierpisz - uwierz mi wiem lepiej niż Ci się wydaje, ale nie popełniaj tego błedu i nie pozwalaj mu wracac. zdrada = koniec jeśli ktos zdradza nie ma mowy o milosci, nie ma tłumaczenia że był zjarany, pijany i nie wiadomo co jeszcze - odpowiedz sobie sama szczerze na pytanie - jak musiałabys być pijana, żeby go zdradzic z innym? niech zgadnę - nie ma takiej opcji, prawda? jak ktos zdradza to znaczy że nie kocha, i najprawdopodobniej bedzie zdradzał znowu.moze nie od razu, ale w koncu znowu mu pusci. jak raz puszczą takie hamulce to mogą puscic następny raz i następny i następny... to naturalne.

Gość malowanydzbanexczek
nie zgodz sie na slub. odwolaj wszystko. WSPOLCZUJE CI OGROMNIE I AZ MI SIE SERCE KROI JAK STAWIAM SIE NA TWOIM MIEJSCU!!!!!!! Proszę, nie rób głupstwa. Znajdz kogos, kto bedzie Ciebie wart... On bedzie lamentował itd...ale.......................NIE EJST WART!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to zalezy jaki on jest jaraz chlopaka zdradzilam i tez zalowalam tego zajebiscie czulam sie ja dziwka i teraz wiem ze nigdy wiecej nikogo nie zdradze on mi wybaczyl ale co on wtedy czul i co ja czulam jak mi bylo z tym zle...okropne

Gość oni wszyscy tacy są
lepiej, ze teraz od niego odeszłaś niż miałby cię zdradzać po ślubie! palant jeden. wiem, ze teraz przed samym ślubem to boli 1000 razy bardziej, ale pomyśl gdybyś dowiedziała sie o tym po powiedzeniu sobie "tak". uwierz mi wszystko się jeszcze kiedyś ułoży. wszyscy faceci tacy są! nienawidzę ich, czasem myślę, że wolałabym być z kobietą... :(

Nie potrafila bym go zdradzic.Szczerze dla mnie alkohol to nie wytlumzaczenie..Jakbyl na jednym szkoleniu 4 miesiecznym to czekalam na niego i wielu kolegow mi chcialo "pomoc"... Caly swiat mi sie zawalil na szczescie mam urlop...Wyjebe to kiecke jutro.Slubu na bank nie bedzie

Gość smutasekkkk
będziesz cierpieć długo, u mnie mija już 13-ty miesiąc i wciąż boli, ale wierzę, że czas leczy rany. a wiele bardziej cierpiałabysb będąc z nim i wyobrażając sobie co Ci zrobił... nie zasługuje na Ciebie. kiedys sie podniesiesz, niepredko, ale kiedys na pewno!!!

Boje sie..Cale zycie mi runelo...Najgorsze ze pracujemy w jednym szpitalu... Wczoraj siedzial caly wieczor pod moimi drzwiami i prosil abym go wpuscila.Dla mnie to jest chore.Co on sobie kurwa mysli ze co wybacze mu tak raz dwa ze zapomne.Ze zaloze sukienke i pojde z nim do slubu z usmiechem na twarzy

Gość tele moreleccc
Ta bo kobiety to nie zdradzają, a lesbijki to już w ogóle żyją w ciągłej monogamii to jest świetny przykład na to, że kobiety tez potrafią wiele jeżeli chodzi o ranienie http://j.mp/bAI65m moim zdaniem powinnaś na pewno dac sobie czas! Niech opadną emocje i zastanów się czy coś do niego czujesz mimo wszystko bo jeśli tak to może warto wybaczyć. Oczywiście ślub bym odwołała ale chciałabym też jeszcze raz się zastanowić

i nie wyobrazam sobie jakby mi nie powiedzial..Jakbym ja sie wtedy czula jakby to sie wydalo na weselu.Na bank ktorys kolega by mi powiedzial

a po co on siedzial?? co on od ciebie jeszcze chce?? jak chce ci cos powiedziec wyjasnic ok wysluchaj go ale zadnej litosci!!

Gość smutasekkkk
wiem, że się boisz. mi też runęło życie. po 7 latach... ale jestes silna i proszę Cię nie pozwól mu wrócic. co on sobie kurwa myslal? że jeszcze raz sobie przeleci jakąś panienkę a potem będzie jakby się nic nie stało? że to tak na koniec? no co on sobie do cholery jasnej myslal??? niech szuka pocieszenia gdzie indziej! zniszczyl bezpowrotnie wszystko co budowaliscie razem kilka lat.

sluchalam wyjasnien,ale co tu do wyjasniania.Zdradzil...Przespal sie z inna w w niedziele spal jeszcze ze mna...Jeszcze mnie czyms kurwa zarazil..

nie wie o ciazy

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxx
Te wieczory kawalerskie/panienskie to czesto tak sie koncza az przypomina mi sie historia z jednej z warszawskich dyskotek gdzie panna mloda robila wieczor na dyskotece jak sie okazalo no i gdyby nie jej kolezanki wyladowala by w lozku z moim kumplem . strach ufac w dziesiejszych czasach

Gość smutasekkkk
jestes w stanie wyobrazic sobie wasze zycie dalej? jestes w stanie sobie wyobrazic wasz sex? jestes w stanie pomyslec że może dotykac cie rękami które... przepraszam. nie chcę ci dokładac, ale wzbiera we mnie moja wlasna zlosc i żal po tym co sama przeszlam i wciąż przechodzę :(

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxx
Jesli omnie chodzi nie wybaczylbym . Skoro osoba nie umie sie pochamowac to nigdy nie bedzie pewna .

z perspektywy zdradzonego faceta, nie dawaj mu szansy zadnej. niestety sa tacy ludzie ktorzy po prostu chyba maja to we krwi mimo iz gadaja ze ja nigdy bym czegos takiego nie zrobił/a. po slubie bedzie tylko gorzej, jego mysl ze teraz ma zone wiec od niego nie odejdzie. nie ma usprawiedliwienia zadnego. kazdy moze byc narabany na imprezie ale to nie jest powod zeby sie przespac z kims innym. wypierdol go z domu, zablokuj numer niech sie nigdy juz nie pojawia. wiem jakie to trudne ale ja to zrobilem i nie zaluje teraz.

zdrady nie usprawiedliwia absolutnie nic!!! Nie wybaczyłabym. Ty też nie bądź głupia.

Nie jestem w stanie... Tylko strasznie mi ciezko szczerze juz nie mam sily plakac juz nie mam sily slyszec domofon i dzwonek do dzwi.. Jedyne za co mu dziekuje to to ze mi to powiedzial...Jedynie za to dziekuje

Gość Fan(g)tasia
spytaj sie go czy użył prezerwatywy :o