Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziunia70

ratunku co robic??

Polecane posty

witam mam wielki problem zaledwie 2 tyg temu postanowilam zmienic kolor wlosow z czarnego z wielkim odrostem koloru sredni blond na ala rihanne czyli pospolicie mowiac sraczke wybralam sie do sklepu kosmetycznego gdzie pani doradzila nr1.rozjasniacz po ktorym wlosy od odrosta byly blond a reszta rudy choc najpierw rozjasniacz nalozony byl na czarne nr.2 wymieszac 2 kolory jesienny lisc z joanny oraz orzechowy blond .wyszly okropnie wiec nalozylam pasemka polona kawa z joanny i wlasnie teraz jest najwiekszy problem bo one sie szybko zmywaja!!! co robic?? zmienic kolor na jakis inny tylko juz nie na czarny:/??ale na jaki??moze nalozyc rozjasniacz??RATUNKU!!

Gość holabogaga
własnie przez to uwieranie spac nie mogę ;D

Gość holabogaga
A tak na serio, to lepiej nie kombinuj idz do fryzjerki bo sobie tym rozjaśniaczem włosy spalisz. Lepiej zapłacić i mieć pewność że wszystko bedzie okej :P

u tu jest wlasnie problem poniewaz jestem obecnie we francji i nie znam jezyka wiec ciezno mi sie bedzie dogadac

Gość Anq26
tak, tak obecnie we Francji i kupiłaś w drogerii Joannę?

nie kupilam w polsce bylam na 3 dniowym wyjezdzie i wlasnie tam namodzilam tak:/

Gość Anq26
To teraz wytnij zdjecie z gazety i idz do fryzjera i powiedz że chcesz taki kolor...

Gość nie do reki
no to kup sobie taki kolro kawowy i dawaj na caly leb...no chy ba gorzej juz byc nie moze...