Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola-taka-jedna-smutna

Zerwałam z chłopakiem i teraz czuję że jednak chyba go kochałam :(((( co roobic?

Polecane posty

Byłam z chłopakiem i zerwałam z nim praktycznie bez powodu. Brakuje mi go. Wiem że on mnie jeszcze kocha. Nie mogę patrzeć jak widzę koło niego jakieś laski. Teraz możliwe że bd z jego kolegą ;p bo do niego ciągneło mnie od zawsze ale jak patrze na niego to boli nawet bardzo cały czas o nim myślę może jednak go kocham?? czuję się strasznie co mam robić

bo mówi to wszystkim mi tez jeszcze pare dni temu tak mowil :( a moze jednak nie kocha nie wiem on nawet nic nie powiedzial na to zreszta zrywalam z nim jak bylam pijana:( ale jestem glupia Jak myslicie: jak by mnie kochal to by o mnie walczyl?? on sie nic nie odzywa wczoraj go widzialam to robil mi na zlosc smial sie z takimi moimi 2 kolezankami przytulal sie znimi i w ogole;(

w tym momencie rozwija sie sytuacja z jego kolega;p;p;p

nie moge na niego patrzec tak mnie do niego ciagnie ehhh:(

powinnam o nim zapomniec dodam ze na pewno bede widywala go codziennie bo mamy takich samych znajomych caly czas razem:(

moze ktos sie jeszcze wypowie hmmm?

Gość tititeczka
jak ty nie wiesz co ty czujesz to się innych nie pytaj :) może ciemne okulry załóz jk go spotykasz albo poczekaj aż ci się w głowie przejaśni :)

haha wczoraj jak stalismy chwile z nim to mialam kaptur i okulary haha wieczorem xD

wiecie co musze z tym skonczy 2 razy do tej samej rzeki sie nie wchodxzi heheh musze normalnie sie do niego zachowywac zobaczymy co bedzie dzisiaj;p;p

Gość notroszke
a ja myślę że zachowujesz się jak pies ogrodnika i nie piszę tego żeby Ci dowalić... Skoro nie jesteś pewna swoich uczuć to daj sobie czas staraj się jak najmniej czasu przebywać ze swoim ex i jak najmniej o nim myśleć. wyznacz sobie granicę np. 2 tygodnie unikania go i niekontaktowania się z nim emocje trochę opadną i wtedy pomyślisz co dalej...;)

Gość hjhjhghjghj
ile macie lat?:>

Gość mikkka,,,
mysle ze jestes baaardzo młodą dziewczyną takze skoro zerwałas to dajs pokój juz temu kolesiowi i dojrzej do związku ...

Gość lkskjd
mam ten sam problem . skończyłam z chłopakiem , ale miałam nadzieje że będzie mnie zatrzymywał . trzeci miesiąc się nie odzywa a ja cały czas o nim myślę . nawet dobrze nie porozmawialiśmy o tym co się stało . byłam pewna że mnie kocha , ale po jego zachowaniu jakie prezentuje teraz , mam wrażenie że się mną bawił . bo gdyby coś czuł , to myślę że chociaż by napisał ? ijaa , ale bezsens :(