Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjustysikk

zabiegi na dlonie

Polecane posty

Gość jjustysikk

znacie jakieś inne zabiegi na skórę dłoni, prócz zabieg w parafinie? potrzebuję napisać referat z tego ale niestety nie znam innych zabiegów.

Gość masaż, serum, maska itp.

Gość jjustysikk
a jakieś konkretne nazwy zabiegów? szukałam na internecie i średnie wyniki

Gość jjustysikk
to już znalazłam wcześniej ale dzięki:) ale ja potrzebuje konkretne nazwy zabiegów a następnie opisać jeden określony. chodziłam dziś po zakładach kosmetycznych ale tam króluje parafina:)

Gość słabo szukalaś
a niech bedzie poswiece sie ;).... podaj mi swojego emaila postaram sie pomoc.

Gość na ten przykład
SATYNOWE REKAWICZKI (ZABIEG NA RECE WYGLADZAJACO-REGENERUJACY .. (PREPARATY FIRMY DERMIKA) Zabieg przeznaczony do specjalistycznej regeneracji skory dloni, takze jako element luksusowego manicure. Aktywne substancje wykorzystane w tym zabiegu hamuja procesy starzenia sie skory,poprawiaja krazenie oraz intensywnie ja odzywiaja i nawilzaja. Zastosowano tu wygladzajaca sile alfa-hydroksykwasow (Ampulka AHA 4% z algami), termoplastyczne drobinki wosku jojoba (peeling, ktory nie wymaga zmywania) oraz przeciwstarzeniowe, ujedrniajace dzialanie fitoestrogenow, wit. C+E, niacynamidu i oleju Canola oaraz alg. Pamietajmy, ze skora na rekach narazona jest na najszybsze starzenie sie. Jego objawy sa bardzo widoczne i nie ma sposobu, by je zamaskowac. Mowi się, ze na dloniach wypisana jest metryka i jest to prawdziwa wizytowka kobiety. EFEKTY WIDOCZNE PO ZABIEGU: -skora dloni wyglada na zadbana i mlodsza -jest wygladzona i miekka -jedrniejsza i odzywiona -rozjasniona PREPARATY POTRZEBNE DO ZABIEGU -AMPULKI AHA 4% Z ALGAMI -delikatny krem-peeling z fitoestrogenami -maska na rece regenerująco-wygladzajaca PONADTO POTRZEBNE SA: -Jednorazowe rekawice foliowe lub folia spozywcza -rekawice ocieplające PRZEBIEG ZABIEGU: 1.Na skore dloni nałożyć ampulke AHA 4% z algami, nie zmywac 2.Nanieść Delikatny krem-peeling z fitoestrogenami na skore dloni i wykonac masaz, Az drobinki wosku zostana roztarte. 3.Nałożyć gruba warstwa Maske na rece regenerująco-wygladzajaca, nastepnie jednorazowe rekawice foliowe, a na to rekawice ocieplające. Po upływie 20 min. Zdjąć rekawiece. Reszte niewchlonietej maski wmasowac w dlonie.

Gość jjustysikk
mimi__89@vp.pl ;p

Gość jjustysikk
dziękuje bardzo za 1 zabieg na pewno wykorzystam:)

Gość ania005
Polecam wybrać się na zabieg do centrum Chanta'l. Przyjmuje tam już sprawdzona przeze mnie manicurzystka pani Klaudia. Jest prawdziwym fachowcem, zawsze odpowiednio dobierze zabieg i preparaty do stanu mojej skóry, panującej pogody i zapotrzebowania.

Gość gość
ja robilam zabiegi na dlonie tutaj www.dayspa.bielsko.pl i bylo naprawde super, zebiegi pomogly i dzieki temu dlonie staly sie delikatnie i mniej podatne na chemie czy chlod... fajna sprawa:)

Gość gość
Ja robiłam sobie zabieg radiesse na dłonie w bytomskiej klinice Amaryllis.Jestem mega zadowolona!!!!! Młode, gładkie ręce w ciągu 10 minut!!!!!! na reszcie nie muszę ich chować, polecam!!!!!!!!!!!!