Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ks9fdkfkdfdf

KTO Z WAS JEST DDA ??BARDZO PROSZE O POMOC!!!!!

Polecane posty

Gość ks9fdkfkdfdf

jak sprawdzić zadajac pytania w wywiadzie jaką osoba bedaca dda spełniala role w rodzinie alkoholowej ..to znaczy którą z tych ról:maskotki .kozła ofiarnego ,bohatera rodzinnego .. jak to zweryfikować..?bo robie badania i nie wiem czy me narzedzia to zweryfikują ..jakie pytania moge zadać by wyszlo z nich jaka role z tych ról pelnila ta kobieta w swym domu alkoholowym.. moze ktos tu doradzi bo wy jestescie taki kreatywni tutaj..a ja sama sobie nie radze..

Gość ddd....
ja jestem ddd-w moim domu nie było alkoholu ale inne dysfunkcje

Gość ja tezs nie wiem
bezsens ..

Gość ddd....
a kto jej zlecił robienie takich badań. przecież ona jest, no nie wiem...jakaś, tępa, ograniczona? bo do badań nie wysyła się nikogo "z ulicy" tylko kogoś, kto był szkolony w tym kierunku-a taka osoba wie o co pytać

Gość ks9fdkfkdfdf
ale ja pisze magisterke i tylko was prosze o pomoc.

kiedys mielismy zajecia w szkole o tym..bbaka wziela 5 osob z sali i kazdy mial grac role...jedna byla matka alkoholiczka,druga ojcem no i troje dzieci.jedno dziecko mialo rozdzielac klocacych sie rodzicow,jedno siedziec w kacie i jedno chyba mialo chyba byc ofiara agresji..juz sama nie pamietam..ale zapytaj jak sie zachowywali podczas klotni...ja zawsze siedzialam cicho,im mniej dyskutujesz tym szybciej klotnia sie konczy..interweniowalam tylko podczas rekoczynow :(

Gość fdfjjkkt
nie da sie takiego pytania zadac by zweryfikowalo czy pelila ta osobe role kozla czy bohatera czy inna