Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnaJakToMiasto

Czy ze mną jest coś nie tak?? tylko bez wyzwisk proszę. do kobiet z libido

Polecane posty

Gość dziwnaJakToMiasto

z dużym libido i temperamentem... nudziary i ciepłe kluchy mogą opuścić topik ... problem mam taki...od roku jestem z chłopakiem, jestem mu wierna , z nikim nawet sie nei całowałam...nie flirtowałam...pomijając może kilka razy...z natury jestem podrywaczką...odkąd mialam chyba 11 lat ciągle musiałam miec jakis "romans". lubiłam ten stan, poznawanie, zauroczenie, tęsknota...a potem kolejny kolejny, z wiekiem doszło fizyczne zaangażowanie - całowałam się z 4 dziewczynami i około 10-11 chłopakami...ale raczej biseksualna nie jestem, chociaż podziwiam piękne kobiety...w każdym razie od roku nic się nie działo, jak raz poznałam jednego chłopaka, z którym gadałam o pierdach i kupach oraz stulejkach to mój chłopak był zazdrosny że go zdradzam!! a ja sie z tamtym tylko śmialam... pozniej nastepny. tym razem mi darował jak mu powiedziałam "byl niski gruby brztdki i w okularach" , moj chlopak sie ucieszył , ale to przecież nie wyklucza że niski brzydki może mi sie podobac, tym bardziej że ma swietny charakter, wszyscy go lubią, ma boskie poczucie humoru, smiejemy sie non stop. a mój chlopak to gbur. teraz poznalam kolejnego , jest strasznie mily, podrywa mnie, wie że mam chlopaka...fajnie tak sie oderwać, ale jednak boje się, myślę że tylko mój chłopak jest dobry i mnie nie zostawi, a wszyscy inni są obcy... niech mi ktoś co ś powie , proszę :(

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaafgdh
jest z tobą coś niew tak :]

Gość knsDLm,
od 11 lat romanse :D

Gość ona_88
Ja myślę podobnie, że mój chłopak będzie dla mnie najlepszy

Gość pamietaj te dni !
a postaw siebie w jego sytuacji !! Że to niby twój chłopak będzie robił tak jak ty !1 Nie była byś zazdrosna ? Szczerze w to wątpię mimo tego że cię nie znam.

Gość dziwnaJakToMiasto
jestem dojrzała acz dzieckiem podszyta to fakt... myślałam że stabilizacja bedzie fajna , ale na Boga! ja mam dopiero 21 lat chce sie bawić szaleć poznawać ludzi, miec faceta na stałe i kilku kochanków niekoniecznie do seksu... nie mialabym nic przeciwko gdyby on miał kogos na boku, ale nie obnosił sie z tym

Gość a co to jest botwinek
do góryy

Gość nie tylko niedojrzala
ale po prostu idiotka ps to nie zlosliwy komentarz, tylko opinia

Gość a co to jest botwinek
dalej

Gość ghjkhg
Ludzie az czytac sie nie da, znajdz sobie kochankow i zostaw chlopa.