Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość unhappy hour

zakochałam się.

Polecane posty

Gość unhappy hour

może zakochanie to za duże słowo, ale gigantyczne zauroczenie i fascynacja pasują doskonale. mogłabym na niego patrzeć godzinami, na samą myśl o nim mam wielki uśmiech na twarzy, serce mi wali jak młotem kiedy obok przechodzi i już doszło nawet do jakiejś padaki, bo cała się trzęsę kiedy go widzę. a on nic, po prostu chodzi, czasem spojrzy i to wszystko. dlaczego życie jest takie brutalne? szczególnie dla mnie? :(

Gość zakochałaś sie
w pracy ?na to wygląda,czy z widzenia

Gość unhappy hour
podejrzewam, że do niego nic nie dotrze, nawet ten lód :classic_cool: pewnie zajęty albo coś, taki facet musi być zajęty, a ja taka strasznie prosta i przeciętna. ale jak mi wczoraj spojrzał w oczy to myślałam, że się popłaczę, taki przełom po miesięcznym wzdychaniu do olewusa, szoke 😭 i w jakiej pracy! 😭 nie wiem w sumie po co to piszę, ale normalnie już nie wiem co mam ze sobą zrobić :(

Gość zakochałaś sie
to z widzenia prawda?czemu w siebie nie wierzysz?wszystko może sie zdarzyć

unhappy hour -> pogadać nie zaszkodzi a po drugie to że ty myślisz ze taki to już jest zajęty nie oznacza że tak jest

Gość unhappy hour
samoocenę mam wysoką kiedy nie mam konkurencji. normalnie to jestem z siebie zadowolona, ale jak przyjdzie co do czego to stwierdzam, że jest tyle ślicznych panien obok mnie (na przykład na uczelni - zawsze obok usiądą jakieś lachony, które mnie zasłonią), że jedyne czym się wyróżniam to brzydota :o

Gość unhappy hour
kręci się u mnie po szkole. najśmieszniejsze jest to, że widziałam go przez równy rok, a dopiero kilka miesięcy temu jak mnie strzeliło objawienie to już mnie nosi i chyba mu do stóp padnę niedługo :o chciałabym być jakaś szalona i spontaniczna, machnąć mu łapą przez nosem i powiedzieć: "cześć, mogę cię zjeść?", ale nie mam jaj na to 😭 dobra, średnia samoocena :classic_cool: