Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anielasta

Szukam partnera na wesele

Polecane posty

Gość Tubyletzdance
No dobra, juz nie przeszkadzam w poszukiwaniach, bo ja tak moge analizowac caly czas ;) Milej reszty dnia i owocnych, pa.

Gość Anielasta
Jeśli chodzi o Twoją analizę Mojej skromnej osoby to powodzenia :) Muszę Cię jednak uprzedzić, że masz małe szanse ... Jestem raczej skomplikowanym przypadkiem :p Co do Twojej pokuty to śmiem wątpić czy Twoje pójście spać o 4 w nocy ma cokolwiek z nią wspólnego (popraw mnie proszę jeśli się mylę) :) i Na Boga dlaczego wstajesz o 5 rano ?- jesteś jakimś masochistą czy co? :p P.S. a jeśli ktoś chciałby spotkać się ze mną, a nie byłby zainteresowany weselem, to musiałabym to bardzo poważnie przemyśleć.....jednakże nie wykluczam takiej możliwości :p P.S. 2 Oczywiście po Jego selekcji i moim zastanowieniu się :p

Gość Tubyletzdance
No swietnie to "rozegralas" piszac - "masz małe szanse" uruchomilas we mnie mechanizm testowy, zatem teraz zrobie wszystko, zeby sie sprawdzic i udowodnic, ze szanse mam duze. Swiadoma zagrywka? ;) Poza tym bardzo umiejetnie sie promujesz - "Jestem raczej skomplikowanym przypadkiem", zawsze mozesz zwielokrotnic efekt zastepuja wyraz "raczej", wyrazem "bardzo" ;) Wybacz zarty ;) Jutro ciezki dzien w pracy, a jak jestem niewyspany to nie "kontaktuje", dzieki czemu latwiej mi przetrwac (ale umiejetnie wychwycilas moja zagrywke, ze to jednak nie bylaby kara :( - czy przed Toba da sie cos ukryc? - nie mam na mysli jedzenia ;) ). A propos P.S.2 - jakie kryteria oceny stosujesz? :) Tak tylko do wiadomosci, bo o selekcje sie nie martwie :classic_cool: ;)

Gość Anielasta
Ja tylko napisałam prawdę - jestem przypadkiem którego nie da się przeanalizować :p - jestem wielowymiarowa, skomplikowana i skromna :p Gdybym napisała, że jestem "bardzo" skomplikowanym przypadkiem to wyszłabym na osobę nieskromną, a jak wcześniej już wspomniałam - jestem skromna ;p Wspominałam już o swojej skromności? ;)) Raczej Ciężko coś przede mną ukryć - posiadam tzw.szósty zmysł ;o Jedzenia też wywęszę :pp Kryteria: nić porozumienia - tematyka do rozmów -komunikatywność , poczucie humoru, specyfika wspólnego tańca, ogólne cechy reprezentacyjne... P.S. "Tak tylko do wiadomości, bo o selekcje się nie martwię" - jak widzę ty również jesteś "skromny":p ....

Gość Tubyletzdance
Cos Nas laczy ;) O, powoli, ale sie rozkrecasz, na poczatku bylo tylko - pewnie w zwiazku z Twoja skromnoscia ;) : "Ważne by był wysoki i bez nałogów i umiał dobrze się bawić : )" ... a obecnie to pewnie mission impossible, bo ktory facet bedzie trzymal w jednej rece nic, w drugiej telefon i komunikowal wszystkim, ze wspolnie tanczy tylko tance reprezentacyjne, bo ma poczucie humoru? ;) A wiesz co Cie tak skomplikowalo?

Gość Anielasta
Cały czas trzymam się tej wersji: "Poszukuję partnera na wesele które odbędzie się 03 lipca. Ważne by był wysoki i bez nałogów i umiał dobrze się bawić : ) (mile jakby był zmotoryzowany) " Naprawdę chciałabym być na tym weselu, ale z pewnych względów, nie mogę "nie chce" iść na nie sama :) Chciałabym abyśmy obydwoje dobrze się bawili - to tyle. I naprawdę nie doszukuj się tu czegoś więcej ;p

Gość Anielasta
No i znowu klops :(

Gość Tubyletzdance
Ale na sniadanie? No ladnie sie odzywiasz ;)

Gość Anielasta
A co - nie mozna : P Poza tym klops też dobra rzecz : ))

Gość Radoslaw22.
Hej Anielasta Moze mna jestes zainteresowana ? mam 22 lata190cm wzrostu brunet jestem z okolic Radomia :) w jakim jestes wieku ? chetnie pójdę z Toba na to wesele jesli odwdzięczyłabyś sie tym samym bo mi tez sie szykuje jakies wesele

Gość Anielasta
Do Radosław22 Obawiam się, że nic z tego - ja mam 27 lat - troszkę za duża różnica wieku :p Ale bardzo dziękuje za propozycję - naprawdę ją doceniam :)

Gość Tubyletzdance
Hehe, "dobra" jestes, jak mozesz po wieku oceniac czlowieka? :D

Gość Anielasta
Nikogo nie oceniam - tylko po prostu uważam,ze to za duża różnica wieku - mam siostrzeńca, który ma tyle lat :p i wież mi byłoby widać różnicę :)) Poza tym mądralo - czy ty tylko wyśmiewać umiesz? Napisz coś konstruktywnego - chyba potrafisz?

Gość Heniuuuuuu
masz 27 lat i nie masz samochodu i prawa jazdy ? przegrałaś życie...🖐️

Gość kto pomozzzze
hehe ja tez szukam partnera na wesele ;) na 19.06.2010 wesele jest w okolicach Poznania, a ja mieszkam za granica.mam 29lat, 160cm wzrostu, wiec jakby tu sie jaks tu znalazl tak z 180cm wzrostu i potrafiacy swietnie tanczyc to moze znalazlby sie ktos i dla mnie?;)

Gość Anielasta
Tak Heniuuuuuu, masz absolutną racje - samochód i prawo jazdy świadczy o tym, że jesteś zwycięzcą. Nie chciałabym oceniać twojego poziomu IQ - ale wydaje mi się być na poziomie "-2"

Gość wrózka Anna Anelia
Moi drodzy zapraszam serdecznie na mój topik na wróżby darmowe zarówno jak i płatne symboliczną kwote ale dokladne Otóż myśle i mocno zastanawiam się nad dokładniejszą wróżbą wyglądałoby to tak mniej więcej dla każdego wróżba długości A4 kartki w każdej sferze finansowej i uczuciowej plus zdjęcie kart jakie wyszły wr wróżbie z opisem każdej z nich co oznacza ale taka wróżba to czas ok 25minut wróżba plus napisanie dokladnie jej i zdjęcie dodanie przez kabel także jeśli miałabym wróżyć jak dziś dziennie emailem ok 30 os sporo czasu ...Myślałam o symobilicznej opłacie ok 3zł za taką wróżbę.ALe nie jestem pewna tego pomyślu to wasz pomysł.Oczywiście nadal za darmo będe odpowiadać tu raz dziennie na 2 pytania każdemu.zapraszam wszystkich albo na dlugą wrózbe platną symobliczną kwotą albo na darmowe 2 pytania oto adres http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4459176&start=1050

Gość Anielasta
Do słodko_gorzki Jasne mój mail to anielasta@o2.pl

Gość napisz skad jestes
hej anielasta wlasnie mialem dopytac jeszcze ile masz lat, ale widze ze akurat :p tylko bylby problem zeby sie wczesniej spotkac, bo ja z trojmiasta chociaz w czerwcu bede w warszawie to moze udaloby sie troche czasu wygospodarowac - ale tego nei jestem niestety pewien to jakby co napisze tylko ze ja 185cm wzrostu, rok wiecej, moge nie pic, srednio tancze :D jeszcze tu zajrze albo odezwe sie na mail

Gość ezimka
Witam serdecznie, Szukam partnera na wesele w terminie 30.04.2011. Wesele odbędzie się w okolicach Bochni. Odpowiedni partner dla mnie powinien mieć 32 -36 lat. Facet do tańca i różańca. Akurat w tym przypadku więcej do tańca. Proszę o kontakt pod adresem ezimka@gmail.com. Na pewno odpiszę!

Gość ezimka
Witam serdecznie, Sprostowanie terminu, szukam partnera na 29.04.2011(sobota)

Gość DePress
Nie wiem jaki masz kalendarz, ale w moim 29 kwietnia jest w piątek ;) I choć mam wolny ten weekend to i tak nie mieszczę się w przedziale wiekowym :P

Gość ja chce zapic morde
za darmo kto mnie wezmie:classic_cool:

Gość partner
szukam partnera na wesele? zobacz moją propozycję www.partnerdlaciebie.net

Gość gość
Ja bym się bała zaprosić kretyna, który nie widzi, że temat jest od kilku lat nieaktualny.