Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Staraczka75

Ciąża po inseminacji

Polecane posty

Gość Staraczka75

Hej dziewczyny, własnie jestem przed pierwszą inseminacją i bardzo się denerwuje. Chciałabym usłyszeć opinie od osób które zaszły w ciąże własnie po inseminacji. Czy mogłybyście odpowiedzieć według kryteriów: 1. Która ( z rzędu) inseminacja , okazała się udana? 2. jakie były przesłanki do jej wykonania ( np, słabe nasienie, kłopoty z owulacją itp.) ? 3. Czy była stymulacja, jeśli tak to jaka ( jakie leki ?) ? 4. Jeśli ktoś zechce, to gdzie wydarzyło się to szczęście (w której klinice)? Oczywiście wszystkim Wam serdecznie gratuluje :)

Gość bozena9000
Jasna sprawa;) 1. troche to u mnie trwalo, bo udalo mi sie przy 4 inseminacji 2. głowne to problemy z owulacja 3. Wszystkie inseminacje były na cyklu stymulowanym (Clo + Metrodin) 4. a klinika? pierwsze trzy w klinice X( nie chce o niej mowic) a 4 juz w Macierzynstwie;)

Gość wejdz w ten temat
inseminacja- komu się udało?

Gość Staraczka75
Dzięki za namiary. Rzeczywiscie tam wątek jest bardzo rozwinięty. Już tam wchodze :) Bożena9000 - Dzięki za odp. Mam jeszcze jedno pytanie, u kogo się leczyłaś w Macierzyństwie? U dr Szlachcica czy dr Mirockiego? No i oczywiscie GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Gość bozena9000
Nie ma sprawy;) Jakbyś miala jeszcze jakies pytania to daj znac! ja sie leczylam u mirockiego- bardzo mily i sympatyczny;)

Gość mi sie udalo
za pierwszym razem bylam w szoku 8 lat sie leczylam slabe chlopaki raz drozne jajowody potem nie duzo tego bylo i dlugo w koncu poszlismy ot tak sobie zebym kiedys nie zalowala ze nie zrobilam wszystkiego a tu niespodzianka raz i juz ciaza super porod tez a ja mam 35lat wiec z calego serca zycze powodzenia

Gość shcuascduiahixhaiohdxS
1. Która ( z rzędu) inseminacja , okazała się udana? - 1 2. jakie były przesłanki do jej wykonania ( np, słabe nasienie, kłopoty z owulacją itp.) ? - PRZED MIAŁAM ZROBIONĄ LAPAROSKOPIĘ - ZROSTY ITD 3. Czy była stymulacja, jeśli tak to jaka ( jakie leki ?) ? - NIE WIEM CO TO ZNACZY, DZIEŃ PRZED BRAŁAM TYLKO ZASTRZYK W BRZUCH 4. Jeśli ktoś zechce, to gdzie wydarzyło się to szczęście (w której klinice)?-VITROLIFE SZ-N

Gość ZochaKRK
Hejka, słyszałyście coś może o jakiejsc akcji w Macierzeństwie w Krakowie, w jakiejś gazecie przeleciało mi przed oczami i nie moge jej teraz znaleźć... :( pozdrawiam

Gość karolka2121
Witam. Jestem studentką V-go roku położnictwa. Prowadzę anonimowe badania, które posłużą mi do napisania pracy magisterskiej na temat przebiegu ciąży po leczeniu niepłodności. Ankieta zawiera pytania dotyczące medycznych i psychologicznych aspektów ciąży, porodu oraz leczenia niepłodności. Będę bardzo wdzięczna, jeśli znajdą Panie chwilę czasu na jej wypełnienie. Z góry dziękuję. http://moje-ankiety.pl/respond-35504.html