Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gochagocha

DIETA HOROSKOPOWA

Polecane posty

Gość gochagocha

Po ciąży (a właściwie po karmieniu piersią ) bardzo przytyłam. Nie mogłam tego sie pozbyć. udało mi sie dopiero po zastosowaniu "diety horoskopowej". Wprawdzie zrzuciłam tylko 6 kilogramów, ale za to na stałe (od 4 lat nie miałam nawrotów wagi).

Gość betiiii
jaka to dieta????? ja karmię i właśnie nie tak podczas ciąży ale przy karmieniu zgrubłam już niewiem co robić proszę opowiedz o niej

Gość gochagocha
to dieta, która mówi o tym jak cechy osobowości związane ze znakiem zodiaku wpływają na skłonność do nadmiernego jedzenia. Skorpion zajada stres, Byk podjada przed telewizorem, Pannna podjada ciasteczka. Pokazuje jak zorganizować sobie życie i czego unikać np jakich sytuacji. Są też wskazówki dotyczące samej diety - są silnie powiązane ze stylem życia osób spod poszczególnych znaków. Jest jakos tak, ze Byk lubi kaloryczne, Baran podsmażana cebulke, z kozorożec nie wyrzuca jedzenia i zjada to co dzieci zostawia , resztke zupy, kanpaki ktore dziecko przynioslo za szkoły, etc. Mnie pozwoliła określić słabe punkty i tak oceniam, że dzięki lepszemu planowaniu jem mniej jakieś 200 kalorii dziennie całkiem bez wyrzeczeń. Jest kilka ksiązek i o tej tematyce i chyba tytuł tak jakos brzmi dieta horoskopowa , dieta astrologiczna

Gość astrodieta
Dieta horoskopowa- taki to tytul

tzn, ze Skorpiony sa ciagle zestresowane, Byki nie korzystaja z kompa ... a jak Koziorozec nie ma dzieci? wiesz co, 'dieta imienna' jest duzo lepsza ... zjadasz tyle posilkow ile liter, z tym, ze A i Z punktowane sa podwojnie..;]

Gość gochagocha
Jest silny związek pomiedzy nadwaga a znakiem zodiaku. Sa znaki wyjątkowo podaten na puszystośc, nawet początkujący astrolog ma te wiedzę

to swoja ciaze postaram sie jakos dopasowac.. co by dziecko nie bylo podatne na nadwage ;]

"Jest silny związek pomiedzy nadwaga a znakiem zodiaku. Sa znaki wyjątkowo podaten na puszystośc, nawet początkujący astrolog ma te wiedzę" uau. w dobie nieograniczonej informacji i dostepu do wiedzy ktos wypisuje takie rzeczyc... jetsem pod wrazeniem :) i na co komu edukacja? astrologia wystarczy :)

Gość krucafuks
Co jak co, ale tu na DIETACH mozna sobie niezle humor poprawic :D

kazdego dnia poznajemy wszechswiat :P az zajrzalam w opis swojego znaku ... i juz wiem!... o co chodzi w google.pl :)

Gość gochagocha
płukanie okrężnicy, chromy, leki neutralizujące łaknienie na amfie, senes, prowokowanie wymiotów, dieta nomadów (kwasniewskiego) to zapewne wg swiatłych internautów nie jest odlot, lecz fakty naukowe. Czarna kura przy tym nie jest zła, szcególnie jeżeli jest z podwórka, a nie z klatki.

Gość gochagocha
Dla rodziny jestem Skorpionem, dla siebie koziorożcem, dla obcych Panną. Czy domyslasz sie co to znaczy?

gochagocha niektorzy wola sie po prostu zdrowo odzywiac... Mozna sie czasem oprzec na zlych informacjach, czasem jedne badania przecza drugim itd. Mimo wszystko na pewno jest to bardziej "swiatle" niz wiara w horoskopy... Oczywiscie schudlas dzieki tej diecie... I zapewne nie mialo to nic wspolnego z faktem, ze zaczelas obserwowac swoje zle nawyki i je eliminowac, tylko ze znakiem zodiaku... Czy ja sie przenioslem do sredniowiecza?

jestes zestresowana i podjadasz po dzieciach ciasteczka ? droga dedukcji ..ale moge sie mylic bo strzelam :P

Gość gochagocha
życze wszystkim spokojnej nocy a za dnia wyrozumiałości, dystansu do wszelkich mód czy to żywieniowych czy intelektualnych. Pozdrawim zwłaszcza lipcowe lwy i wodniki z Lutego

gocha ja tam rozumiem, ze kazdy ma jakies swoje 'zboczenie' :) moim wpisami sie nie przejmuj ( pewnie nawet Ci przez mysl nie przeszlo, ze mozna ;) ) ...ja mam w sobie duze poklady radosci, tolerancji ... i w ogole jestem cool :D badz co badz, pozdrawiam i rowniez - spokojnej nocki :)

Gość astrodieta
Polecam ksiązki o tej temtyce - dostepne juz tylko na allegro Sydney Omarr, Astrologia miłośc i seks Sasha Fenton, Astrologia (z ciekwym rozdzialem o diecie) z polskich publikacji - duzo pisaly o tym portale interetowe np. serwis polki.pl oraz "Dieta horoskopowa" Anny Wasilenko poszukam ciekawych fragmentów w/w ksiazek

Gość joko jako tako
dzieki ksiażce Dieta horoskopowa znam swoje słabe i mocne punkty

Gość lol lol lol
Każdy wie, ze golonka, ziemniaki i chleb tuczą. I skąd tylu puszystych? wazne są emocje, osobsowśc, bo to one odpowiadją za podjadania, niechęc do ćiwczń, etc. Odpowiedx znalazłam w Diecie horoskopowej

Gość to ja otyle dziecko
jestem waga wiec mam diete wagowa--wchodze na wage i pacze ile waze nie chudne ale polecam :)