Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiadoma XYZ.

po czym poznac ze wpadlam koledze w oko? moja historia...

Polecane posty

Gość niewiadoma XYZ.

pracuje w pewnym miejscu 3 miesiace. Koledzy z pracy bardzo czesto mowią mi komplementy (równiez on), gdyz nie ukrywam ze jestem bardzo atrakcyjną kobietą . Mężczyzna o którym pisze wpadł mi w oko i wydawaloby sie ze ja jemu też. choc czasem zachowuje sie tak jakbym sie myliła co do tych spostrzeżeń. 4 tygodnie temu zerwałam ze swoim byłym chłopakiem... myslałam ze skoro już wie to bardziej okaże mi zainteresowanie. jest ode mnie 6 lat starszy. nie moge zrozumiec jego zachowania... w jednym dniu potrafi byc mily do bolu a na drugi dzien w ogole nie zwraca na mnie uwagi. czesto wpatruje mi sie głeboko w oczy i zerka gdy na niego nie patrze a czasem nawet na mnie nie spojrzy czasem usiadzie przy mnie w biurze i mnie przytuli, bardzo często gdy przechodzi obok mnie w zartach głaszcze mnie po głowie. szuka sytuacji w których moze podejsc i pogadac, po zartowac. gdy przegladam sie w lusterku mowi "no sliczna jestes" mowi do mnie "anioł" czasem przychodzi do pracy i robi wszystko zeby nie byc ze mna sam na sam i unika mnie jakby czuł do mnie niechęć. a dziś usłyszałam od niego słowa że mam zadarty nos i mam wysokie mniemanie o sobie. co powinnam o nim myślec?

Gość srtttttttttttttt
możliwe, że boi się Twojej pewności siebie. Dobrze jest znać swoją wartość, ale bez przesady. Troche samokrytycyzmu i skromności nie zaszkodzi ;).

Gość niewiadoma XYZ.
koledzy w pracy na okraglo mówia mi o tym jaka to ja piekna jestem, ze tak super wygladam, zartuja sobie ze sie we mnie zakochuja. Wiec ja odpowiadam zazwyczaj dziekuje. to wszystko. nigdy w jakis sposób nie przechwalalam sie swoja uroda. nigdy nawet na takie tematy nie rozmawiam. ale co z moim kolega? czy ja rzeczywiscie wpadlam mu w oko?

Raczej chodzi o to ze nic z tym nie robisz. W koncu cierpliwość kazdego kiedys sie w koncu konczy. On tez chce cos czuc, ale czuje pewnosc ze jak sie nie postara to Ty mozesz mieć innego. Ogolnie jestes zimna, on sie stara a Ty nic!

Gość niewiadoma XYZ.
Ale w jaki sposob mam mu to pokazac? ja równiez bardzo czesto na niego spogladam i widzi to gdy nasze spojrzenia sie spotykaja. staram sie nie pokazywac mu tego, gdyz nie wiem co on do mnie rzeczywiscie czuje i nie chce wyjsc na glupia. czasem mam ochotę rzucic mu sie w ramiona i przytulic do niego:(

Gość niewiadoma XYZ.
eh co robic?:(

Gość niewiadoma XYZ.
czasem flirtujemy z kolegami z pracy i zawsze z ich inicjatywy i gdy juz powiem cos co moze dac komus nadzieje ( oczywiscie wszytko traktuje jako zart) to on poźniej mi to wypomni, i jak dzis stwierdził " nie powinnam mówic takich rzeczy bo ktosc moze sobie wziąć to do serca i zrobic sobie nadziej". ale przeciez sami zartuja i wymyslaja rózne glupie rzeczy a gdy ja juz sie cos odezwe to od razu mnie oceniaja:(

Gość 9x2
Powinnaś myśleć że koleś swoim zachowaniem osiąga właśnie to czego chce. Nie zauważałaś jeszcze jak o nim myślisz? A jednocześnie Ty jesteś niepewna o co mu chodzi. Chyba wpadasz w jego sidła, szkoda tylko że zerwałaś przez to z chłopakiem, bo na dłuższą metę pewnie się przejedziesz

Gość 9x2
Ba, jeśli się nie pomyliłem i jest taki dobry- na pewno się przejedziesz

Gość niewiadoma XYZ.
eh z chlopakiem zerwalam z innego powodu. a raczej to on chyba zerwał. z reszta nie chce tutaj przytaczac tej calej historii... trzeba życ dalej! a mój kolega mó9głby sie w koncu zdecydowac:(

Gość 9x2
No zobacz że to taki sam schemat działania jak czasem kobiety stosują na facetów. Przez to że nie wiesz co myśleć, myślisz o nim więcej

Gość niewiadoma XYZ.
masz racje... im bardziej jest taki niedostepny tym wiecej zastanawiam sie nad ta cała sytuacja. kiedys powiedzial ze mu sie sniłam a ja odpowiedzialam " ze jesli ktos o kims długo mysli to poźniej tej osobie sni sie ta druga osoba" on odpowiedzial; "ah wiec to dlatego" a raz znow powiedzial do kolegi który ze mna rozmawial " mozesz sobie ja juz zabrac , ja sie odkochalem" i zaczał sie smiac. i to mial byc zart?

Gość niewiadoma XYZ.
kto pomoże?:(

Gość 9x2
To się zdystansuj po prostu do niego trochę, tylko nie tak żeby to było kłujące w oczy, i zobacz co będzie wtedy

Gość 9x2
A przede wszystkim nie myśl o nim tyle :P. I zajmij się czymś

Gość ty tam jedyna baba jestes
ze niby jak psy na ciebie wszyyscy leca????

Gość A może oni po prostu
mają Cię za słodką idiotkę i nabijają się z Ciebie? Chętnie któryś przeleciałby Cię i tyle.... ?