Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Relana

Czy On ma rację?

Polecane posty

Gość Relana

Gość dgddfgdadasda
tak - ma rację.

Gość Relana
Mieszkamy wspólnie 4 lata. Oboje pracujemy, z tym, że ja krócej, bo z reguły 8 godzin, on różnie, czasami do późnej nocy. Ostatnio dopadł mnie prawdziwy dół, z osoby którą cieszyło wszystko, nie cieszy nic. Wychodzimy wspólnie od wielkiego święta (bo jest praca), nie śmiejemy się z niczego, skończyła się pewnego rodzaju radość w związku. Ja zajmuje się domem. On od 2 lat nic nie ugotuje, udaje że nie umie włączyć pralki, posprząta góra raz w miesiącu. Czasami pójdzie ze mną po zakupy, pozmywa talerze i to koniec jego obowiązków domowych. Dzisiaj mu wygarnęłam, że jego pomoc dla mnie kończy się na tym, że przyjdzie z pracy, zje i pójdzie spać. Zarzuca mi, że "powinnam wiedzieć że trzeba zrobić to i to" - wkurzyłam się. Twierdzi, że mnie nie rozumie, nie wie o co mi chodzi i robię problem z niczego. Co Wy na to?

Gość Relana
kit-kat - wiedziałam ;)

Gość dsahcdsuykdasfioydsaoysdsdvdww
wygodny len z niego!! Niestety tez mam ten sam problem z moim mężem.Rozbestfwił sie strasznie, we wszystkim go wyr ęczałam to teraz mam

Gość Relana
ale ja się wcale nie starałam wyręczać nie wiem jakim cudem on nie widzi problemu i ma mi za złe, że powiedziałam prawdę (on nie chce przyjąć, że to prawda) Przecież robi mi rano kawę i cały dzień pracuje .... o co chodzi? myśli, że mu się należy?

Gość gość
facet leń, stereotyp myśleniowy on pracuje to w domu musi robić wszystko kobieta nie ważne że ona też pracuje, no czasami ruszy coś i uważa że narobiony

Gość gość
czy po genomie da się poznać kolor skóry

Gość gość
Facet to nie wół roboczy. Trzeba o niego dbać i go szanować, moje panie...

Gość Gosciowa jedna
To samo mialam z moim bylym. Szybko sie przyzwyczail, ze ja sprzatam,gotuje,robie pranie, okna,kibelek,wanne doslownie sprzataczka etatowa. A on przez 3 lata nie potrafil sie nauczyc nacisnac guzika w pralce.Kiedys mu wypralam skarpetki i polozylam na lozku zeby je ulozyl jak trzeba w szufladzie to przez 2 tygodnie je zrzucal na podloge przezd spaniem i kladl na to lozko rano jak wstawal zamiast posegregowac !!! Wkurzylam sie i wrzucilam te syry do reklamowki i zamknelam w jego szafie. Ktoregos dnia wyskoczyl do mnie z pretensjami, ze nie ma czystych skarpetek !!!! A zeby wbic gwozdzia w sciane to prosil ojca zeby przyjechal. Kiedys odkrecilam syfon od zlewu bo mi wpadl pierscionek to byl w takim szoku ze malo nie osiwial na miejscu. Odeszlam,nie moglam tego zniesc.