Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka 234

Co sądzicie o takim kolesiu?

Polecane posty

Gość Tomek Kowal
Miluśnieję, a w głośniku nastraja mnie Ocalić od zapomnienia Grechuty. oczy twe jak piękne świece a w sercu źródło promienia więc ja chciałbym twoje serce ocalić od zapomnienia Gdybym włączył jakąś satanistyczną nutę- nie cukierkowałbym na klawiaturze :)

To włącz od czasu do czasu, bo źle z Tobą będzie ;) Nie mogę uwierzyć jakoś, że podobno bardzo klniesz, to nie pasuje. Albo jolka cos zmyślała albo kafeteria ma na Ciebie taki wpływ :)

Gość Tomek Kowal
Chętnie zobaczę zdjęcie busa. Pamiętaj- jak nie ten, to inny... Obyś spełniła marzenie o upragnionym samochodzie- życzę Ci tego z całego serca

Gość Tomek Kowal
Nieeeeeee, Jolka zmyslała, prawie wcale nie przeklinam :) Troszeczkę, dużo poniżej normy- tyle, co 12 letnia prymuska ze szkoły katolickiej :).

Gość Tomek Kowal
:( :( :( :( :( :(

Gość Tomek Kowal
Co to znaczy? Jak najdalej? W sensie odrealnić się, uciec od Babilonu, wyluzować się na maxa?

Far out - w sencie odlot (jak u nas się mówi, że coś jest odlotowe, albo super) w słowniku podają, że to znaczy "awangardowy", ale Far Out można używać w znaczeniu "odlotowo", jak to robił Koleś.

Gość Tomek Kowal
Dziękuję za wyjaśnienie

Gość Tomek Kowal
Do zobaczeniea na nietrzeźwo, buziaczki :)

Gość Tomek Kowal
Kojarzycie taki zespół dla 13- 14 latek jak HIM? Ville Valo, ,,Join me"- i te sprawy :))) Komercha na maksa, nędzna podróba 69 eyes i Black Crucifiction :) JEDNĄ balladę Wili Walo miał dobrą, ale oczywiście - wypierdzielił z niej cały artyzm i zroblii z tego ,,Ressurection"- cukierkowe, gówniane, przesłodzone, discopolowe, tandetne. http://www.youtube.com/watch?v=Q0723rjpyWA I żałosny utworek, który z niego powstał: http://www.youtube.com/watch?v=8sP_Zwv1T4E Normalnie rzygać się chce od tego drugiego ,,utworu", trzeba być nienormalnym, by tak zmarnować własną, całkiem udana piosenkę. Im już dawno pieniądze przesłoniły artyzm- oto najjaskrawszy przykład, jak fajną balladę można zmienić w pop. Masakra, debil!!

Ja kojarzę ten zespół z nazwy, ale nie słuchałam nigdy żadnych kawałków. Ten pierwszy link da się przeżyć, da się tego słuchać choć mnie nie zachwyca. Jakieś takie metalowe zdjęcia a potem patrzę - jakieś emo? To się na MTV nadaje w zzrerwach na Lady Gagę. A co do tego zielonego samochodu - nie żartuj tak, bo się boję o Ciebie :D

Gość Tomek Kowal
Nie bój się o mnie- to był tylko żarcik, samochdzik ładny, ale dla 10- letniej techno-dziewczynki :) :D :D :D :D

Gość Tomek Kowal
A co do Hima- to tylko dałem te linki jako przykład totalnej komerchy... Koleś zniszczył taką fajną ballaldę, że żallll... Debil i dorobkiewicz z niego, nie artysta :(

Uff :) Dzisiaj strasznie nudny dzień się zapowiada, jak ja nie lubie tych świąt. Fajnie, że mam wolne, ale nigdzie nawet nie da się wyjść, bo miasto nie żyje i wszystko pozamykane :o

Ja myślała, że Metallika się sprzedała. Ta ich płyta Death Magnetic w sumie nie jest zła, miło się tego słucha. Teraz już wiem co to komercha, Metallika przy tym to zespół trzymający fason.

Gość Tomek Kowal
No pewnie- porównaj te 2 piosenki- pierwsza- aspiruje do bycia ballladą druga ...żallllll, disco polo dla 11 latek.... Metallica chyba się aż tak nie szesz*maciła nigdy...

Gość Tomek Kowal
No pewnie- są gorsze przykłady kiczu :( :( :( :( :(

Gość Tomek Kowal
To jeszcze nie kicz-m pomalować bardziej hippisowsko- i będzie Hippisowóz Ale cena- trochę przeraża :(

Gość Tomek Kowal
NIE KUPUJ RDZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I PAMIĘTAJ- TAKA TABLICA JEST NIELEGALNA-LUDZIE SPRZEDAJĄ JE TYLKO DLA PICU!!!!!!! TAKIE TABLICE TO TYLKO ŻART- ZA NIĄ DOSTANIESZ MANDAT! I Policjanci zatrzymają Ci dowód Rejestracyjny, jeśli sama sobie kupisz taką tablicę- bez płacenia 1000 zł haraczu w Urzędzie Komunikacji!!! Nie kupuj VW Wraku!!!!!! Plisssssssssssss...