Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ejka Pejka Hejka Flejka

Od dzisiaj nie czytam ani onetu ani wp...te portale to najgorsze dno

Polecane posty

Liczylam ze oba portale (chociaz okreslenie "portale" to troche na wyrost w porownaniu z tymi szmatlawcami) beda podawaly SAME SUCHE WIADOMOSCI. Niestety dzisiaj caly dzien zamiast wiadomosci, obie strony raczyly mnie wiadomoscia o Kaczynskim (oczywiscie wszystkie artykuly pisane przez bezstronnych i profesjonalnych dziennikarzy) albo o ojcu Rydzyku i jego nowym radiu- noz kurwa nic do niego nie mam i niech otwiera sobie nawet milion tych stacji (na tym polega wolnosc w naszym kraju ze mozna otworzyc stacje radiowa internetowa) ale czy to jest WIADOMOSC DNIA ZE TRZEBA JA WSADZIC NA 1 STRONE?! NIC WIECEJ SIE NIE DZIALO W SWIECIE!? Oba portale sa dnem i od dzisiaj nie wchodze na nie. Juz nie mowiac o komplentym braku kultury osob ktore komentuja (tak obrazliwych tekstow na Braci Kaczynski przez ostani miesiac nie slyszalam jeszcze nigdy; nie wspominajac jak obrazaja ich mame) a jakims cudem ZADEN z moich komentarzy NIGDY nie zostal umieszczony- i ani nie bylo tam przeklenstw, ani bluzgow, itd... Smutne ze niby w demokratycznym kraju nie ma zadnych bezstronnych mediow. Ja oczekuje TYLKO wiadomosci a nie wiadomosci ktore sa juz w samym tytule nastawiane wrogo wobec ktorejs partii w Polsce Juz pomijaj swietnych dziennikarzy ktory potrafia bezstronnie opisac wszystkie fakty Jakie zagraniczne strony z dobrymi wiadomosciami polecacie?

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
a jakie polecasz??

I przepraszam za bledy ale jestem mocno wzburzona

Gość Just a Kontessa
Nie wiem, moze yahoo?

Gość gość
ja tak samo onet to dno