Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fara Para Fara Cira Tonga *

Strach - fobie ...

Polecane posty

Gość strach przed talerzami
mnie przeraża widok talerza nie wiem czemu od dziecka tak mam że jak widze talerz to odrazu chce mi się płakać ni wiem co to jest :O

Ja mam klaustrofobię,ale na szczęście umiarkowaną.Przeraża mnie wizja pochowania żywcem.I mam dziwną fobie,że boje sie wysokich drzew,budynków itp,mam wrażenie,że to sie na mnie zawali.Jest na to jakaś fachowa nazwa??

Gość taka ta czarna
Ja się boję,że zarąbie mnie ktoś siekierą

tak ... jak mam isc na czyjeś wesele ... nienawidzę tych zabaw ... i muzyki typu dosco pooolo live ... pitu pitu ten sam rytm ... i tańczenia ... zawsze mysle zeby sobie reke złamać byle zeby tylko nie isc ... wrrr

Gość 12000 postów dziennie
kurfa a ja dostałem dzisiaj właśnie na wesele zaproszenie z tą złamaną ręką to dobra myśl nawet jest

Tak ja panicznie boję się śmierci, a dokładniej momentu umierania i cierpienia. Mam tez strach przed tym że obudzę się w trumnie. Dlatego wolę żeby moje zwłoki skremowano...

Ja się boję dużych, kłębiastych chmur, gdy znajduję się na wolnej przestrzeni :)

Gość CCC.........
Drzewiecki jak umrę będę Cię straszyć.

Ja panicznie boję się pająków...nie jak sobie łażą gdzies daleko...tylko jak pomyśle, że na przykład chodzi mi po plecach, włosach. brrrr Fara Para Fara Cira Tonga-mega nick:classic_cool::D:D

w sumie nawet można walnąć ściemę ... ze ma sie złamaną ... przynajmniej nie bedzie trzeba świrować w tych zabawach i tańcach ;) chociaż sama jestem kobitką to podziwiam was kobitki ze lubicie ten sport ... brrrr