Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexy_darling18

Chyba jestem nie z tej epoki..-do facetów!!!!

Polecane posty

Gość sexy_darling18

Ostatnio sporo sie nad tym zastanaiwam...i dochodze do wniosku ze urodziłam sie troche za pozno..na pierwszy rzut oka jestem normalna 18latka, ale zawsze chciałam zyc w latach 60,70 i 80. Bardzo podoba mi sie muzyka z tych lat poniewaz dzis wiekszosci utworów nie da nazwac sie "muzyka" ;] Nastepna rzecza do której podchodze zupełnie inaczej niz wiekszosc ówczesnych ludzi jest temat związku. Bardzo chciałabym zeby chłopak zakochał się w moim uśmiechu i blasku oczu(pomyslicie ze tandetne i przereklamowane) oraz zeby cenił mnie za to jaka jestem- teraz pomyslicie ze jestem brzydka, a tak naprawde na brak powodzenia nie narszekam...tylko ze ja oczekuje czegos wiecej. Mam dosyc facetów ktorzy chcą sie umówic ze mna ze wzgledu na to ze jestem ładna. Wiadomo ze kazdy patrzy na wyglad ja pewnie w jakims stopniu tez ale bez przesady...Co do spraw sexu wiadomo ze kazdy to lubi ale ważne zeby robić to z osoba na ktorej naprawde nam zalezy. Przeraza mnie fakt jak wiele osób w moim wieku decyduje się na to z całkiem przypadkowymi osobami. Ja sama jestem jeszcze dziewica (co nie znaczy cnotka) bo mogłabym ostro poszalec ale jedynie z chłopakiem ktorego bede bardoz kochała i mysle ze wtedy bedzie to podwojnie piekne uczucie..:) Wiec teraz mam takie pytanie do facetów...czy istnieja jeszcze tacy dla których licza sie podobne watosci ?? Czy to ja jestem nie z tej planety i?

Gość sexy_darling18
zapomniałam dodać że lubię seks na trzy baty

tez lubie muzyke z lat 60-80, co do wspolczesnej muzyki sie nie zgodze bo to jak najbardziej jest muzyka tylko zalezy dla kogo, wyglad sie dla mnie liczy na pierwszym miejscu ale bez dobrego charakteru to i tak nie jest atrakcyjna dla mnie, do seksu mam podejscie racjonalne i nie wiaze tego z miloscia

poszukaj sobie trzydziestoparolatka... będziecie słuchac tej samej muzy i podejście do zycia inne zupełnie...

Gość sexy_darling18
no czyli facet jak facet...kazdy taki sam post z trzema batami nie jest moj ;]

a ja chciałem zyc w latach 30, byc gangsterem i należeć do włoskiej mafii

Gość pewnie sie okaze ze ta
nie musi szukac faceta 35 lat!! wystarczy rowiesnik z takimi samymi pogladami:D

Gość sexy_darling18
tylko ze teraz takich juz nie ma ;p no sory jak słysze komentarze facetów typu " ale suczki " to niedobrze mi sie robi

Gość vec
Pewnie, że są tacy.

Gość sexy_darling18
a jest co cos złego ;/ ? no w dzisiejszych czasach nawet 15 latki to robia co jest zalosne wiec chyba jetsem nienormalna..

Cóż same kobiety mówią tak do siebie np lasko / suko, nie ma co psioczyć wystarczy wybierać "lepsze opcje" bo nie wszyscy są z jednego szablonu krojeni :)

dzisiaj w rozmowach w toku byla bardzo dobra audycja na temat ciaz u nastolatek i rowniez mam jak najbardziej negatywne nastawienie do tego typu kobiet, aczkolwiek ja nie powinienem oceniac bo sam nie bylem lepszy. Nie kieruj sie tym ze inni mysla "nienormalna" itd bo to nie ma znaczenia rob jak TY uwazasz

Gość pewnie sie okaze ze ta
uwazam ze twoi rodzice wpoili ci dobre zasady i wychowali jak trzeba:) a ze lubisz starsza muze?? ja uwazam ze jest ona o niebo lepsza od terazniejszej,ale ja jestem stary zgred:D:D ps. nie to zebym nie lubial para kawalkow wsplczesnych :P:P np..... http://www.youtube.com/watch?v=P5TNK-TvIcI

Na pewno są Ja jestem ale ja się przez najbliższe parę lat w związki nie pcham :) I wole tak 25 + Na wygląd nie patrze lobię jedynie małe piersi i loczki :) Co do sexu wiadomo że każdy czasem pragnie i jakoś tam się musi zaspokajać... jeden bierze dajki na dyskotekach inny woli w samotności :) Problem masz taki że pokolenie 89+ jest poczubane zdeczka.. Nie chce obrażać ale większość niestety tak... Koniec kartek rodzice mieli kasę która się przewalutowywałą i wydawali na zabawki dla dzieci i wsio... A teraz te same dzieci nie mają kasy na sukienki od D & G i się sprzedają... znaczy sponsorują Wiadomo że są wyjątki którym rodzice ukręcali śrubę i zostali pokoleniem kuku ruku raz na tydzień :) No a teraz będzie tylko gorzej niedługo dziewczyny będą się za pomadki sprzedawać... Bo za krem już znam przypadek. I NIC NIE MOŻNA GENERALIZOWAĆ bo to cechy indywidualne niezależne od płci. A co do dziewictwa to trzymaj jak dajesz rade :) Jak nie wytrzymasz cóż... nikt cie za to nie zabije... Ja bym chciał poznać 25 + dziewice zresztą jedną bardzo fajną znam. No a to czy będziesz trafiała na faceta " LIGEJ BEDE CIE ŁOROŁ " (autentyczny tekst :) ) czy na faceta który ma jako tako w głowie i nie będzie miał na celu zaliczenie cie... to tylko kwestia losu... Bo kobiety chciały by szczerości ale się jej boją I dlatego wszyscy kłamią.... Jakby ludzie nie kłamali każdy mówił by czego oczekuje Ktoś chce grupowego ktoś chce 6 cioro dzieci ktoś nie chce wcale. Ludzie się dobierają i 0 problemów. Ale nie bo lepiej udawać i facet będzie chodził wypachniony na randki i dbał o siebie a potem syf.... Ja nienawidzę sprzątać i ciężko przejść przez pokój i się z tym nie kryje. Jakby ludzie właśnie mówili prawdę było by znacznie łatwiej.. Przykładowo ja gotuje ona sprząta. Podobne potrzeby seksualne itd... Jednym słowem kiedyś się i tobie uda : ) A ile facetów cie oszuka... ilu wykorzysta.... to już tylko w gwiazdach zapisane. Ile ludzi tyle charakterów.. A sie kurna rozpisalem