Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Clarissaq

Męskie "zołzy" , ALFA, PUA itd

Polecane posty

Gość Clarissaq

Ostatnio mam wrażenie że facet (z którym się umawiałam na spotkanie) naczytał się jakiś bzdur, czuje że nie jest ze mną szczery tylko manipuluje i robi jakieś żałosne gierki. Bo widzę że odzywa się rzadko ale jak już to robi to jest b. miły.. Po drugie jak ja go zlewam to on udaje że wszystko ok i niczego nie zauważył. Ciągle przez smsy pokazuje że u niego wszystko super, czyli takie typowe "Jestem super, nie potrzebuję cię na siłę"... Ale mnie to wkurza na maksa!!!!! To jest dobre dla kobiet a jak facet tak postępuje to już wydaje mi się żałosne. Mogłabym przysiąc że on sie naczytał jakiś poradników. Może chce w ten sposób podbudować siebie, co robić z kimś kto manipuluje? Bo narazie to pokazujemy komu zależy mniej :-o

a zacznij nim manipulowac b rzuć go c spróbuj z nim normalnie rozmawiać ignorując jego durne zagrywki

pogadaj sama wyjdz z inicjatywa poderwij jakos i przerwij te bezsensowne gierki z unikaniem. Moze sie chlopak stresuje nie wie jak ma podejsc zebys sie bardziej nim interesowala. Porozmawiaj na jakies przyziemne tematy do ktorych nie ma zadnych poradnikow... moze sie chlopak wyluzuje :D

Gość hipokryzja na calego
e) potraktuj jak kolega i poszukaj normalnego nie-manipulanta 🖐️

Gość Taki_On
Jeżeli jest za bardzo miły, to znaczy że tych poradników nie czytał. Bo pierwsza rzecz, której uczą to tego, aby nie być zbyt miłym, żeby nie wpaść w pułapkę przyjaciel. Więc chłopak się raczej po prostu stara:). A poradniki mówią, żeby rozbudzać emocje w kobiecie, zarówno pozytywne jak i negatywne, aby przytłumiły jej intelekt.

Gość Clarissaq
Hmm, rozbudza moje negatywne emocje odpowiadając czasem na wiadomości z dużym opóźnieniem :-o Po czym słyszę że u niego wszystko super, nie tłumaczy dlaczego dopiero teraz się odezwał. Wie że tego nie lubię. To taki cwaniak, chamsko sie nie zachowa, ale to samo robi inaczej "na miło".

Gość Taki_On
Hmm, rozbudza moje negatywne emocje odpowiadając czasem na wiadomości z dużym opóźnieniem Po czym słyszę że u niego wszystko super, nie tłumaczy dlaczego dopiero teraz się odezwał. Wie że tego nie lubię. To taki cwaniak, chamsko sie nie zachowa, ale to samo robi inaczej "na miło". Wiadomości = smsy? Bo wiesz, że faceci kompletnie inaczej do tego podchodzą? Cecha genetyczna? A skoro to taki cwaniak to po co z nim jesteś?

Gość no i o to chodzi glupia
tzipo wkurza cie ale nadal z nim jestes i w koncu dasz mu dupy PUA DZIAŁA !!!!!!!!!!!

Gość hipokryzja na calego
na inteligentne kobiety nie dziala 🖐️

Gość Clarissaq
"i w koncu dasz mu d**y " Hmm możliwe :-) Ale to się okaże, jak będzie nadal taki nieprzystępny to nic sie nie wydarzy na pewno.

Gość wiej od niego jak najdalej

Gość manipulacja na całego
Kobieto nie daj się takiemu omamić, to najgorszy typ faceta pod słońcem. Uznaje tylko związki dla swoich korzyści. Gierki są dobre dla nastolatek, jeżeli masz z 25 lat nie daj się w to wciągnąć, bo obudzisz się z ręką w nocniku.

Gość nzczyta sie bzdur a potem masz
takiego

Gość zastanawiajace
czasami wstyd mi ze jestem kobieta ! czemu zawsze wyszukujecie dziury w całym jak dobry miły zle, jak zdradza tez zle ,wiec czego oczekujesz? kosmity? :/

Gość meskie i damskie zolzy to dno

Gość Clarissaq
To już nie taki chłopczyk tylko mężczyzna, poza tym skąś wiem że on zna się troszkę na psychologii. Hmm, mogę się mylić ale widzę że coś specjalnie sobie czasem pogrywa ze mną.

JA Kali komuś ukraść krowa to dobrze, jak Kelemu ktoś ukraść krowa, to źle... 🖐️

Gość bojabojaboja
No to go rozpracowałaś, więc po co to dalej ciągnąć? Nie lepiej poszukać faceta, który będzie szczery w tym co robi i mówi?

Gość co to jest męska zołza