Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość novynette 30...

ceny tabletek ANTY-piszcie

Polecane posty

Gość novynette 30...

Witam dziewczyny piszcie jakie sa ceny tabletek antykoncepcyjnych Biore novynette ale tak mi libido spadło ze musze zmienic nie chce jakis drogich wczesniej bralam DIANE 35 Musze znac ceny jak moj gin mi bedize cos proponował i napiszcie jak u was z libido przy nich Z góry dziękuje zsa wszsytkieodpowiedzi

Gość novynette 30...
zadna mi nie pomoże proszę!!!

ja bralam tylko novinett ale bardzo krótko bo mi szkodzą tabletki zle sie czuje....zanika mi miesiaczKa a raz mam caly czas... wiec ja ci nie pomogę:) a twoja gin ci nie pytała w jakiej granicy cenowej?? moja mnie pytała :D

Gość novynette 30...
chodzi o to ze novynette przepisalm mi gin 3 m-ce temu a teraz ide do innego prywatnie bo ten nie ma USG a z doswiadczenia wiem ze ginekolodzy nie raz nie znaja cen i przepisują od tak jakies tabletki albo firmy im płaca za polecenie jakich tabsów Więc wolałabym sie rozeznać w cenach przed wizytą

Gość gość121
Ja biorę Harmonet i płacę 28,90 zł za opakowanie

ja brałam YAZ - 43 zł za opakowanie, niby bezpieczne, bo z niewielka zawartością hormonów, ale: -przytyłam, -zero ochoty na seks -celulitis (szooook jaki!!) -migreny trwające 1-2 tygodnie!!! no - to chyba nie brzmi zachęcająco ;) - nie polecam zupełnie!!

Gość Bellaa_________
Yasmin - ok 35 zł za opakowianie - czuję się dobrze - troszkę schudłam - cera się poprawiła - ochota na sex?hmm...toszkę chyba mniejsza biorę 2 lata

Gość zjebani rodzice
novynette -spadek ochoty ... uuu prawie do zera. -urosły mi piersi :D -lepsze włosy , skora,paznokcie -nie przytyłam ale apetyt mam duzy ;/ - i ciagle mi zimno :P

Gość ja powiem tak .....
ja biorę rigevidon cena za jedno opakowanie ok 6 zł zależy gdzie kupuję

Gość novynette 30...
ja powiem tak ..... a poweidz jak sie czujesz po nich? Jak libido?? i ogolnie samopoczucie? ja oprocz spadku libido po novynette czyje sie dobrze no ale po co mi tabletki antykoncepcyjne jak prawie wogole nie uprawiam seksu

Gość ja powiem tak .....
novynette 30...ja nie narzekam po tych tabletkach ani na spadek libido czy też na samopoczucie fakt na początku brania wystraszyłam się że zacznę nadmiernie obrastać włosami hehehe....wtedy miałam wszystkie włosy równe bez grzywki i nagle zaczęły mi wyrastać dodatkowe włosy właśnie w miejscu grzywki ...mąż się śmiał że tylko patrzeć jak zaczną mi rosnąć włosy na piersiach :D....a muszę zaznaczyć że ja nigdy nie miałam problemu z nadmiernym owłosieniem nawet nóg nie muszę golić bo nie ma czego ale na szczęście skończyło się tylko na takich objawach

Gość novynette 30...
wizyte mam dopiero w czerwcu ale napewno zapytam o te tabetki zobaczymy co mi powie musze wziaść jeszcze 1 opakowanie novynette-nie chce marnowac tego opakowania bo tanie nie sa jak juz zaplacilam to zuzyje

Gość ja powiem tak .....
weź sobie wpisz w wyszukiwarkę nazwę moich tabletek i poczytaj o nich ale oczywiście zdanie lekarza będzie znaczące życzę powodzenia :)

Gość novynette 30...
już własnie o nich czytałam zapisalam sobie jescze jedną nazwe SYLVIE 20 i SYLVIE 30 dziewczyny tez chwalą i cena niska zapytam o oba mojej gin

Ja biorę sylvie 20 koszt ok 20zł i powiem Wam że libido wzrosło, nie przytyłam, właściwie nie widzę praktycznie skutków ubocznych więc jak na mój organizm to dobrze zadziałał, jestem zadowolona, zażywam je pół roku.

Ja po sylvie 20 mam bardzo zle wspomnienia. Bralam je 8 miesiecy. Zerowa ochota na seks, bolesne i obfite miesiaczki. Wahania nastroju. BOle prawego jajnika. Bole glowy. Tragedia. Polecam novynette. Cena sylvie20 w rzeszowie pk 21 zl Cena novynette w rzeszowie od 22 zl do 26zl