aksa 0 Napisano Maj 14, 2010 Witam, czy ma ktoś z Was odkurzacz dyson?Jaki model najlepszy? I czy wart jest swojej ceny. Interesuje mnie też żywotność odkurzacza i czy faktycznie po latach nie tracji siły ssania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość beta alfa Napisano Maj 14, 2010 Kiedyś widziałas\m całkiem spory temat na gotowANIU I TAM DZIEWCZYNY CHWALIŁY TEN ODKURZACZ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość beta alfa Napisano Maj 14, 2010 http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=2644462 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylwanna 0 Napisano Maj 14, 2010 nie mam pojęcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aksa 0 Napisano Maj 15, 2010 Kupiłam dc29. Warto :))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2014 RoboJet.pl - zaufaj mi, warto zobaczyć, co proponują. Najlepsze odkurzacze automatyczne, polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 3, 2017 Mam go polecam! Moj syn ma alergie na kurz i odkurzacz daje radę! Jedyna wada to waga i jest dosyć głośny. Jeżeli chodzi o sam efekt sprzątania to jest naprawdę godny polecenia. Po simens w słońcu widac było kurz zaraz po odkurzeniu dayson zbiera 99% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 22, 2017 Witam, zazwyczaj czytam na kafeterii opinie!! Tym razem wyraże swoja opinię: mam dysona v 8 od miesiaca, mam hyskiego i dzieci i jest po kim sprzatać codziennie!!! Dysona ręcznego POLECAM z czystym sumieniem, nie wiem jak żywotny bedzie, ale wystarcza na odkurzenie ponad 100m domku (w tym 4 dywaniki z długim włosiem) plus 2 samochody!! Narazie jest wart tej ceny (chodz mi było szkoda wydac tyle pieniedzy), ale starego bezworkowego z kablem prawie nie wyciągam. Czy jest głośny dla mnie nie, względem starego jest cichy, nie przejmuje sie kablem i nie ciagnę nic za sobą , jest zwrotny i zaskakująco bardzo dobrze odkurza!!!!! Dopisze że jestem chora na stwardnienie rozsiasne, wiec: POLECAM!!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 23, 2018 Jak najbardziej polecam.Zakochalam się w nim.rewelacyjnie sprząta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dyson 1610 Napisano Listopad 27, 2018 Ta kobieta która spróbuję Dyson Zrozumie za pierwszych 3 min Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wukk.urbanowicz@gmail.com 0 Napisano Luty 13, 2021 Witam ,jestem posiadaczem dysona V10, w przeciągu dwóch lat użytkowania mogę już określić wady i zalety tego urządzenia. Zalety : -niezmienna siła ssania przez cały okres użytkowania -łatwy sposób czyszczenia i opróżniania zbiornika na śmieci -łatwość obsługi i przyjemna praca z odkurzaczem - Wady : -marna jakość plastiku ,wyrabiające się gniazdo w którym osadzona jest rura główna ,zaczyna chodzić na boki. -wyłamujący się języczek przy włączniku, który nie był poddany jakimś wielkim naciskom ,wyłącznie palców. -szybko zużywająca się szczotka do dywanów - brak akcesoriów do czyszczenia odkurzacza, co za tę cenę jest absurdem - drogie części zamienne. Czy kupiłbym ten odkurzacz jeszcze raz, być może , lecz teraz sprawdziłbym inne modele na rynku. Za sprzęt za takie pieniądze, wymagam nienagannej pracy i trwałości nie tylko przez okres gwarancji. firma powinna popracować nad jakością plastiku w tym urządzeniu , bo sama technologia nie zastąpi dobrej jakości materiałów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach