Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna z mokra głowa

DZIEWCZYNY ILE WAM ZAJMUJE UKŁADANIE WŁSOSÓW????

Polecane posty

Gość panna z mokra głowa

Bo ja je myje wieczorem, potem rano prostownica i gotowe są. A Wy??Używacie prostownicy, czy czegos innego? Stylizujecie włosy jakos??Jakich używacie kosmetyków?

Gość ona 22 ona 22
szuszę okrągłą szczotką ,prostuje ,troche jedwabiu ,lakieru do włosów i gotowe :)

Gość panna z mokra głowa
ona 22 a nie niszcza ci sie?? bo mi sie pusza, a prostowanie niszczy:( z kolei bez prostownicy wygladam strasznie

Gość myję włosy codziennie
Co rano myję włosy, nakładam odżywkę, spłukuję, rozczesuję włosy, podłączam lokówkę, ale używam jej tylko do grzywki. Nie robię sobie na czole wielkiego loka. Tylko trochę w ten sposób prostuję grzywkę, żeby się końcówki nie wywijały. Poza tym mam włosy do ramion, wycieniowane. Biorę okrągłą szczotkę, trochę podwijam i suszę suszarką. To wszystko robię w około pół godziny.

Gość panna z mokra głowa
up up

Myje rano i albo: - prostuję, ok godziny :O - zostawiam kręcone, czyli nakladam pianke, pozniej suszę ugniatając włosy rękami, żeby podkreślić skręt, albo uzywam dyfuzora, i tu ok 15 min. Po suszeniu muszę jeszcze je trochę wymodelowac pianką, zeby nie stały na wszystkie strony :P

Gość ona 22 ona 22
panna z mokra głowa - niszczą się niestety ,ale bez prostownicy wyglądam tragicznie. Jeszcze mam kolor blond ,więc widać bardziej ,że włosy są zniszczone .No ale cóż, używam dużo odżywek ,balsamów itd. Na codzień staram się nie prostować włosów,ani nie suszyć.

Gość panna z mokra głowa
ja juz nie mam nerwów do tych moich kudłów:(

Gość ja powiem tak .....
mi układanie włosów jeśli można to tak nazwać zajmuje ok 10 minut tzn suszenie suszarką ...nie używam lokówek prostownic bo nie muszę ...a jeśli się nie spieszę to i suszarki unikam mam geste włosy bardzo dobrze pocieniowane do ramion

Gość ej powiedz
ja myje wlosy co drugi dzien. zwykle je spinam/wiaze. problemem jest tylko moja grzywka, ktora zapuszcam i dosc trudno ulozyc mi ja na bok. wszystko zajmuje mi ok 15-20. raz na tydzien lub dwa prostuje wlosy-15min.

Gość panna z mokra głowa
zazdroszcze:( ja mam takie suche:(

Gość myję włosy rano
suszę suszarką, przeczeszę grzebieniem - i koniec :-)

Myje co drugi-trzeci dzień. Nie susze, nie prostuje, nie układam, nie używam odżywek. Jestem z nich zadowolona.

Gość gggggggggggggggggg
ja myje codziennie :O niestety ale sie strasznie przetłuszczaja wczoraj byłam u fryzjera :) zaczynam kuracje wzmacniajaca :) zawsze myje rano włosy aby mieć swierze :) potem odzywka spłukuje susze prostownica i gotowe( mam włosy za ramiona) do łopatek :) teraz jeszcze bede co 4-5 dni stosowac oprucz zwykłej odzywki WAX do jasnych po umyciu na poł godzi i spłukac włosy sa swietne!!! jak mam czas nakładam ja na dłuzej!!! oraz dwa razy w tyg nafta plus zółtko i sok z cytryny :)