Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna Duszek

Mój facet zachwyca się inną

Polecane posty

Gość Panna Duszek

Mój facet zachwyca się pewną modelką która pozuje do nagich zdjęć.Uważa ją za cud natury. Często mówi do mnie Moja..... a ostatnio powiedział tak o niej. Nie mam problemu z rozmawianiem, komentowaniem czy ocenianiem nagich zdjęć kobiet, wiem że faceci lubią oglądać nagie fotki i rozmawiać o innych kobietach o ich ciałach, i nie mam z tym problemu, czasem nawet pokazuje mu sama jakieś zdjęcie i mówię np: ładną ma figurę, ładny biust itp. Ale jeśli chodzi o tą kobietę to zachwyca się nią pisząc „cud natury „ Moja „ .. powiedziałam mu że to mnie juz zabolało że wychwala pod niebiosa inną kobietę przy mnie, mówiąc mi to. On natomiast stwierdził że nie wychwala a stwierdza fakty, i że to kobieta która podoba się wszystkim mężczyznom a poza tym sama chciałam z nim rozmawiać o wszystkim, być kumple, kompanem do wszystkiego. Owszem to prawda ale ja nie wychwalam innych facetów przy nim, nie pisze że ten jest fantastyczny, ma niesamowite ciało jest nieziemsko przystojny i „ cud natury z niego bo zdaję sobie sprawę że takie rzeczy, słowa mogą zaboleć. Można mówić jest przystojny, jest ładna, ma fajne ciało itp. Ale nie żeby zachwycać się tak i takimi słowami określać. On stwierdził że przesadzam że jestem zazdrosna a to jest zwykła baba z fotek, nie osiągalna i aż jadem zazdrości rzucam, ale mam prawo być zazdrosna, mam prawo poczuć się gorsza, mniej atrakcyjna jak mój facet tak zachwala inną... a może faktycznie przesadzam, może to że ona jest tylko na zdjęciach a on je ogląda i się nią zachwyca to nic złego?. Powiem jeszcze, że on uważa iż ja jestem piękna, bardzo mu się podobam, pisze i mówi do mnie czule, podnosi moją samoocenę komplementując mnie, moje ciało i jak jesteśmy razem zachwyca się mną. Tak więc czy ja niesłusznie mam pretensje o tą modelkę i o to że aż tak się nią zachwyca? Czy może jednak miałam prawo poczuć się tak źle. Bardzo proszę o szczere odpowiedzi. Pozdrawiam Panna Duszek

Gość a ktora to modelka
?

Gość nie do reki
no dokladnie - zanjdzo sibe jakiegos modela i go wychwal ,niech oabcz jak to fajnie....a najlepij to znajdz moze jakiegos fajnego faceta w pracy czy gdzies ....

Gość Panna Duszek
nie wiem czy to dobry pomysł, nie lubię działań oko za oko, ząb za ząb.

Gość dziewczyny maja racje
dziewczyny maja racje ty tez powinnas sie dla niego stac chociaz troche nieosiagalna wiec pokaz mu jak ci sie inny facet podoba swoja droga jakby facet mi powiedzial ze jakas tam jest cudowna ale nieosiagalna to bym zabila za to "nieosiagalna" bo co by bylo jakby nagle zaczela byc osiagalna?

Gość nie do reki
a co nie lubisz bartdzije? jak twoj facet sie zachwyca jakas baba czy dzaialan oko za oko?

Gość krople beskidu pije
moze czas zaczac chwalic facetow? i to tak, zeby go zabolalo. np jak jest brunetem to znalezc w necie zdjecie jakiegos zajebi.stego blondyna, najlepiej pol nagiego i na tapate go ustawic. mozesz sie zachwycac rowniez facetami z otoczenia, mimochodem wspomniec widzac sasiada "ale on ostatnio wyprzystojnial" nawet jak wyglada tak samo jak 5 lat temu. tylko musisz to robic inteligentnie, dyskretnie wspominac niby przez przypadek, zeby sie nie domyslil, ze to robienie mu na zlosc, tylko zeby uwierzyl, ze ci faceci naprawde sie tobie podobaja. u mnie zadzialalo :-) ja komentuje i kobiety i facetow. widzac w programie film zerkam na aktorow i glosno mowie " o Dorocinski gra! musze koniecznie obejrzec!" i wystarczy. nawet nie trzeba mowic, ze Dorocinski przystojny, bo juz facet ma mine ;-P

Gość krople beskidu pije
wcale nie musisz siedziec kolo niego i sie z nim licytowac, czy atrakcyjniejsza jest jego modelka, czy twoj aktor. wystarza dyskretne uwagi na temat innych facetow, zeby zobaczyl, ze tobie tez podobaja sie inni i ze nie masz klapek na oczach,ktore ustawione sa tak, ze tylko jego zauwazasz.

Gość Panna Duszek
On powiedział że gdybym ja wychwaliła jakies faceta, aktora, modela to jemu by nawet powieka nie drgneła bo on odróżnia pewne rzeczy, fakty.

Gość nie do reki
taaa janse...... juz t owidze, ze by sie nie przejal....glupie gadanie..... jestem pewna ze jeden komentrz juz by cos zrobil...

Gość krople beskidu pije
no to zacznij i rob to konsekwentnie. nie codziennie, razna jakis czas, ale konsekwentnie. zobaczysz czy potrafi rozgraniczyc. moj tez niby potrafil, na tapete w moim laptopie nic nie powiedzial, za to widzac w tv film z tym aktorem skomentowal " i ten frajer tu gra!" hehe.

Gość noz do cholery jasnej
taki typ faceta. mile slodkie słowka.nawet na pupit rzuca wiec ja bymn to olała. moj facet tez czasem powie przy mnie ,,ale dupa zajebista'' i mam to gdzies bo tez mi sie podoba.ja np. uwielbiam tego aktora z transportera i jak ogladalismy to sie nim zachwycalam...nawet powiedzialam ze chetnie bym mu sie oddała hahhaaha i on sie nie obrazil a tamtego wieczoru zrobil mi fajny seks hehe ;)

Gość nie do reki
no ten facet z transportera to fajne ma cialko....

Gość czarodziejka00289
no to sprawdź czy by nie drgnęła ;-)

Gość krople beskidu pije
jason staton - tez zdarzylo mi sie wspomniec "ale ma cialo" :-D

Gość Panna Duszek
pewnie może i tak ale czy warto robić sobie na złość jak Ty mi tak ja Tobie ?

Gość noz do cholery jasnej
on jest boski!!!! mam pomysl stara!!! wezcie ogladnijcie ten film i powiedz ale on zajebisty! mój jason ! heheheh ;) obadamy co bedzie dalej!

Gość daccc
jak jestes taka ciepla klucha to nic nie mow i potulnie znos jego jęki zachwytu. moze kiedys ci powie, ze marzy o tym, zeby przeleciec ta modelke, albo ci przyklei jej fotke na czolo. jasne, nic nie rob. niech twoj macho rosnie w sile.

Gość krople beskidu pije
to po co ten temat, jak nie zamierzasz tej sytuacji zmienic? chcialas sie tylko wyzalic?

Gość annnkaa123
dziewczyny dobrze radza, ale zrob o na tyle dyskretnie aby nie domyslil sie ze to celowe zagranie. bo jesli zaczniesz zachwycac sie jakims modelem tak jak on teraz ta modelka, to jesli koles ma choc troche rozumu szybko zauwazy ze to wyrezyserowane zagranie i go to nie ruszy. ja zorbilabym cos innego. powiedzialabym mu ze napisal do mnie jakis facet, chce sie spotkac itp. ale oczywiscie odrzucam jego propozycje. przy natsepnej okazji pokazalabym mu jegi zdjecie mowiaz - w sumie to nawet niezly jest... i wychwalalabym jego zlaety. i kurwa tak bym facetowi dopierdolila za przeproszeniem, ze to MNIE ustawilby sobie na piedestale !

Gość Panna Duszek
pytam i cos zrobię ale chcę znac wiekszość pomysłów

Gość Panna Duszek
To dobre pomysły ale muszę odczekać trochę zeby wprowadzić w życie. Pamietam jak raz powiedziałam że jeden aktor mi sie podba że jest w moim guście i wydawało mi się że go to trochę zabolało. Nie chcę być złośliwa ale jak nie inne argumenty nie docieraja to chyba nie mam wyjścia jak pokazac że to jednak może zaboleć. Dzieki serdeczne wam wszystkim, nie zawiodłam się i jak widąc mozna polegac na ludziach, sa jeszcze chetni do pomocy:) Pozdrawiam.

Ale zajebisty ten aktor. Uwielbiam takie ciała :) Droga autorko, szczerze Ci współczuję. Moj niestety po latach czuje efekty zachwycania się nad innymi. Na Twoim miejscu zaczelabym prowokować innych mężczyzn. Flirtować z nimi, uśmiechać się itp. albo tez tak jak wyzej dziewczyny pisały zachwycać się innymi zajbeistymi mężczyznami z obrazków, filmów. Ale wybieraj takich, ktorzy mają to czego nie ma on :classic_cool:

Gość Panna Duszek
On wie że j dla mnie facetem idealnym, ale czasami tak mnie wkurza swoimi pogladami i myśleniem że ręce mi odpadają. Bardzo go kocham ale przeciez tez czasami może sie mylić, a ja mam prawo tez do własnego zdania. I nadal uważam że takie zachowanie jego jest nie fer w stosunku co do mnie nawet jeśli co jakiś czas zachwyca się mna i wychwala moje walory bo wie że jak każda kobietka mam kompleksy na swoim punkcie, Zresztą tak jak i on jemu tez nie wszystko sie w sobie podoba ale ja mu tego nie wytykam bo mnie się podoba tak jak jest.!. i Zdania nie zmienię było nie ok.

Gość krople beskidu pije
no dokladnie moj ma jasne wlosy, to sobie wybieram brunetow. gadam mu, ze uwielbiam u faceta "polaczenie czarne wlosy, brwi, rzesy i niebieskie oczy". i niby nie zwraca na to uwagi, ale jednemu z moich ulubiencow nadal juz ksywke, taka nieladna, wiec chyba jednak go rusza. a liczba jego "ochów" wydawanych na widok innych kobiet tak jakos zmalala. lubie tak wlasnie jak juz napisalam, przezd obejrzeniem filmu rzucic komentarzem, ze ten i ten aktor tu gra i ze musze obejrzec, zeby wiedzial, ze przez nastepne 90min bede ogladac i podziwiac innego faceta ;-p

Gość krople beskidu pije
wiesz, z jednej strony nie dobrze tak dac facetowi do zrozumienia, ze jest idealem. po pierwsze dlatego, ze idealow nie ma. a po drugie dlatego, ze gdy facet wie, ze kobieta jest w niego tak bardzo wpatrzona, to pozwala sobie na o wiele wiecej, niz gdyby nie byl jej pewny tak do konca, gdyby wciaz musial sie starac. bo kobieie, o ktora by sie staral, nigdy w zyciu by sie nie przyznal, ze ma obsesje na punkcie jakiejs tam modelki.

Gość gość
Ale dziewczyny są głupie. Widział ktoś kiedyś faceta, który pokazuje zdjęcia innych i mówi: patrz jakiego ma fajnego fiuta/patrz jakie ma mięśnie itd. ?? Ich w*****a nawet reklama z murzynem, który siedzi na koniu. Podlizujcie się dziewczyny dalej i rozprawiajcie o cyckach innych lasek. To już przebiło granice normalności :D Żaden facet sobie na coś takiego nie pozwoli.

Gość SlowianskaLala
Haha przeciez sama chcialad byc kumplem i kompanem do wszystkiego wiec masz. I jeszcze mowisz ze ci przykro ze on wychwala inna. Jestes na straconej pozycji juz teraz Zalosne sa takie laski co mysla ze beda dla faceta i kochanka i kumplem i niewiadomo czym. Mecze tez z nim ogladasz? Napewno. Powodzenia rob tak dalej