Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana251212

Kwaśny smak wydzieliny ??

Polecane posty

Gość zdesperowana251212

Witam drogie panie Mam pytanie dotyczące smaku wydzieliny z pochwy gdyż z ciekawosci sprobowałam i bardzo sie zaskoczyłam bo jest Kwaśna :/ czy to jest normalne ? teraz krępuje się przed moim partnerem :( czy można polepszyc jej smak ? jaki jest prawidłowy smak ?

Gość zdesperowana251212
????????????????????

Gość zdesperowana251212
prosze o porady :(

Gość drożdżówka jak nazwa wskazuje
kwaśna = zdrowa.

Gość jesz swoja wydzieline
mojemu mezowi moja smakuje,mowi ze jest slodka,moze Ty jestes chora

Gość gryczka
Myślę, że to sprawa indywidualna. Na pewno kwaskowy smak nie jest nieprawidłowy, ponieważ zdrowa pochwa ma kwaśny odczyn. Jesli nie masz żadnych dolegliwości, swędzenia, pieczenia, nieprzyjemnego zapachu, to zapewne wszystko jest OK:-)

Gość zdesperowana251212
dbam o higiene nawet przesadnie czytałam na takie tematy ale zadnych konkretnych odpowiedzi nie wywnioskowałam wiec pytam was kobietki jak to powinno byc

zrób sobie cytologię.......kwasny odczyn czasem mówi o lekocytach gr II..........ale niekoniecznie dodam.......moze taki twoj urok......

Gość zdesperowana251212
i wlasnie dlatego zadałam te pytanie na niektorych stronach czytam ze to normalne zas na innych ze to moga byc jakies objawy

Gość zdesperowana251212
?

Gość MIalam dobrze a teraz zle
Witam, mam ten sam problem, moja wydzielina jest kwasna ale kiedys tak nie bylo, wrecz moi partnerzy mowili ze smakuje dobrze! miala taki smak od kad pamietam do teraz az rok temu zaczelam troche lapac infekcje grzyby i lekarz dal mi jakies leki a po tem moj chlopak mowi ze smak mi sie zmienil na kwasny. Chce wrocic do tego wczesniejszego stanu bo teraz naprawde sie krepuje.

Gość gość
hehehe jestem tu przypadkiem ale podoba mi sie wpis kogoś pod nazwą Kafeteryjna Ginolog und seksol :-) ja jestem kompletnie zdrowa przebadana i regularnie chodze do ginekologa a jednak też "smakuje na kwaśno" ja o tym wiem i mi to przeszkadza a moj facet twierdzi ze pysznie :-) ale moze to dlatego ze on zawsze troszkę "zboczony był" "-) a moze nie jest tak źle jak mi sie wydaje

Gość gość
to sobie spróbujcie wydzieliny w poszczególnych fazach cyklu. W fazie płodnej ma odczyn zasadowy (słony) przyjazny dla plemników a w fazie lutealnej faktycznie powinna być kwaśna, a w fazie niepłodności względnej to też trochę kwaśna. Kiedyś przypadkiem natknęłam się na podobny temat i postanowiłam to sprawdzić no i faktycznie tak jest, przynajmniej u mnie. mój mąż tez kiedyś mówił że w tych dniach płodnych to smakuje inaczej.

Gość gość
cytuje /....Pozostaje jeszcze kwestia smaku kobiecej wydzieliny. Prawidłowy śluz jest słonawy i lekko kwaśny, choć jego smak również uwarunkowany jest kilkoma czynnikami. Jednym z nich może być faza cyklu. W dni płodne śluz staje się raczej bezsmakowy, w niepłodne – nabiera kwaskowości, choć nie jest to regułą u wszystkich pań...../ pozdrawiam

Gość ganość
będę prababcia mam 50 lat chura