Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawdziwekk

Krem ze slimaka Collagen Elastina

Polecane posty

Gość Prawdziwekk

Czy ktos używał tego kremu, widzę dość korzystną ofertę na allegro tylko zasatanwia mnie czy on działa? Podobno kremy ze slimaka mają bardzo dobre oddziaływania m.in.na cere tradzikowa.

Gość Rolet
Ten krem NIE MA nic wspólnego z kremami z wyciągiem ze śluzu ślimaka! Przeczytaj ten artykuł: http://www.pinezka.pl/moda-i-uroda/3626-slimakowe-kremy i jeszcze to: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3221198&start=480 (post kremu_ze_slimaka) Owszem, kremy ze ślimaka działają ale muszą to być prawdziwe! kremy. Elicinę też znajdziesz na allegro, w dobrej cenie, świeżą, prosto z Chile, wię trochę dłużej za kremem poczekasz. Ja ostatnio po 8 dniach dostałem :)

Gość Suzanna
Ja uzywałam kremu Collagen Elastin, który poleciła mi dermatolog do moich problemów z cera trądzikowa i przyznam, ze skóra zaowocowała w zdecydowanie mniejsza ilość pryszczy, stała sie bardziej eastyczna, delikatniejsza. Krem może nie jest tani 80 zł(113g), ale opakowanie jest duże i na długo starcza!

Gość Prawdziwekk
Nikt wiecej nie uzywał? Moze wyrazi ktos jeszcze swoja opinie?

Gość Antoinetteee
Ja używałam i nadal uzywam iuważam ze to swietny sposob do walki z rozstepami, albowiem doskonale wygladza skóre i rozjasnia do minimum chole rne rozstepy!!!Pomógł mi z nimi walczyć !

Gość gość
ja również używałam w sumie juz drugie opakowanie... jak dla mnie dziala i wart swoejej cenyy