Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truffrlka

czy wkurzają was kierowcy aut dostawczych naduzywający świateł awaryjnych

Polecane posty

Gość truffrlka

? w moim mniemaniu awaryjne światla służą jak sama nazwa wskazuje do sygnalizowania awarii.Tymczasem na dwupasmowej jezdni w środku miasta prawy pas jest non-stop zajęty bo podjezdzają dostawczaki i kierowcy wyładowują towar.Nie mówiąc już o tym,że często ktos wyskoczy do bankomatu albo po lody i zostawia auto na awaryjnych.Cy w ogole za coś takiego grozi jakiś mandat?

Gość pomarańczowa jestem
jeszcze jak!!!!

Gość a co, oślepiają
Ciebie? Jeśli przeszkadzają Tobie samochody dostawcze proponuję napisać protest o przeniesienie sklepów na peryferie miasta. Bo przecież towar do sklepu trzeba dowieźć, rano chlebek i bułeczki muszą być świeże

bardzo często migam awaryjnymi, ale tylko jak dziękuję za współpracę przy wyprzedzaniu :classic_cool: a że wyprzedzam co chwilę, to cóż... może i nadużywam :classic_cool:

Gość truffrlka
wielbiciel-ja tez zawsze migam jak mnie ktoś przepuści.Tego mnie uczył instruktor na kursie pj.Ale kurczę ,najruchliwsza ulica w mieście,godzina szczytu a tu kurde komuś się zachciało wyciagnąc kasę z bankomatu ,nie chce mu się szukac miejsca do zaparkowania...niewazne,ze robi kilkudziesięciu kierowcom kłopot,prawda?

Gość ciebie to wszystko chyba
wszytsko wkurza tluku jeden:O myslisz ze on to robia dla przyjemnosci gdyby byla opcja ze moga normalnie podjechac pod punkt do ktorego dowoza towar to zatrzymywaliby sie normalnie ,wierz mi tez ich to wkurwia:Ptak sie dzieje jak jakis idiota nie pomysli ze w przyszlosci trzeba bedzie dowozic towar itp....coz zycie

Gość ciebie to wszystko chyba
-ja tez zawsze migam jak mnie ktoś przepuści- zalosna jestes :O czy swiatla mijania sluza do dziekowania:O:O:Oale komus to bledy wytykasz tylko ze ci ludzie musza tak robic ty masz taka mode dziekowania komus :O

Gość nastepnym razem pomigaj
w podziekowaniu rzasami :P tepaczko

Gość prawdaa
a ty to jestes czysta ze az przezroczysta i cale zycie trzymasz sie przepisow...:Obeznadziejna jestes bo wykytasz innym kazdy blad a zastanow sie nad soba ,jestes najgorszym typem czlowieka bo swojej dupy nie widzisz:P