Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sloaghn23

Rozmiary

Polecane posty

Gość Sloaghn23

jak to jest z tymi rozmiarami sukien ślubnych ? ja waze 55 kg mam 169cm ,w talii mam 83 cm i jak patrze na tabele rozmiarów to nei mieszcze sie w 38 rozmiarze ,a le z kolei przy 40 to wyjdzie mi luźno przy piersiach ;/

Gość Twoja__Kochanka
nie patrz na tabele tylko idz do salonu z sukniami slubnymi one dopasuja do cb jakas a jak nie to uszyja ci idealna

Suknie się poprawia już na Tobie. A szyją na rozmiar na wymiar lub rozmiar najbliższy Tobie.

w tali masz 83 cm??? niemożliwe, ide o zakład, że źle się mierzysz. Zmierz się w najwęższym miejscu tłowia.

Gość Sloaghn23
nie teraz mierzyłam sukienke ktora mialam ubraną na weselu u kolezanki i po jej zmierzezniu wychodzi mi 74 ,a siebie jak mierzylam to kawalek wyzej od pępka ,ja mam wiekszy brzuch przez moja wątrobe no a teraz tez po porodzie ,nowej nie chce kupowac z uwagi na to ze nie robimy wesela ,tylko male przyjecie w restauracji ,suknie chce odkupic niby mozna gorset zawsze poluznic ale gdzie ja pozniej bede z takim szerokim pachem z tyłu chodzic

ja nie patrzę na tabelki tylko idę do sklepu i wszystko mierzę.więc identycznie zrobiłam z suknią-poszłam,zostałam pomierzona i sukienkę mi uszyli.więc pochodź po sklepach,jak coś znajdziesz to mierz.